MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Άσκηση: 10 σημαντικές ερωτήσεις για τη νέα χρονιά

Ποιο είναι το «μάθημα» που θα κρατήσετε από τη χρονιά που πέρασε; Κάντε μια απλή άσκηση που θα σας βοηθήσει να κάνετε ανασκόπηση του έτους.

Monopoli Team

Ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης, Wellness Mentor & Coach, Ayurvedic Practitioner, NLP Master Coach, Δάσκαλος Γιόγκα και Διαλογισμού, μάς δίνει οδηγίες για μια απλή άσκηση που θα μας βοηθήσει να αξιολογήσουμε τη χρονιά που πέρασε και να ορίσουμε τους στόχους της νέας χρονιάς.

Ποιο είναι το «μάθημα» που θα κρατήσετε από τη χρονιά που πέρασε;

Παρακάτω θα διαβάσετε 10 ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ανασκόπηση του έτους. Να συνειδητοποιήσετε όλα όσα καταφέρατε, όλα όσα θα θέλατε να διατηρήσετε και όλα όσα θα θέλατε να τα κάνετε διαφορετικά την νέα χρονιά.

Πάρτε χαρτί και μολύβι:

1.Ονόμασε 5 πράγματα που έγιναν φέτος για τα οποία αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη. Μην αρκεστείς να απαριθμήσεις κάτι γενικό πχ η οικογένειά μου, η δουλειά μου κτλ. Σκέψου και γράψε 5 συγκεκριμένα γεγονότα που έγιναν μέσα στην χρονιά.

2.Πες ένα πράγμα που έγινε φέτος και για εσένα σημαίνει προσωπική πρόοδος και εξέλιξη. Μπορεί να είναι κάτι μεγάλο ή κάτι πολύ απλό.

3.Ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση ή δυσκολία που κλήθηκες να διαχειριστείς. Τι σε έμαθε;

4.Θυμήσου τον εαυτό σου πριν από 5 χρόνια. Πώς έχεις εξελιχθεί σε σχέση με τότε. Τι είναι αυτό που κάνεις καλύτερα σε σχέση με παλαιότερα;

5.Φαντάσου τον εαυτό σου σε 5 χρόνια από σήμερα. Τι είναι αυτό που θα ήθελες να έχεις καλλιεργήσει/δυναμώσει μέχρι τότε; Πώς θες να έχεις εξελιχθεί;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς θα μεγιστοποιήσεις τα οφέλη της online άσκησης;12.09.2018

Με βάση όλα όσα έχεις γράψει στις προηγούμενες ερωτήσεις, σκέψου και γράψε τη μία λέξη – ποιότητα που ταιριάζει να γίνει η πρόθεσή σου για την νέα χρονιά.

Τώρα γράψε πώς μπορείς αυτή την ποιότητα να την εκδηλώνεις κάθε μέρα, μέσα από τα διαφορετικά πράγματα που κάνεις και εμπλέκεσαι.

Διαβάστε ολόκληρη την άσκηση εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης εξηγεί γιατί η yoga είναι ιδανική για άσκηση στο σπίτι12.09.2018

Περισσότερα από Fitness
VIMA_WEB3b