MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

«Όσα Παίρνει ο Άνεμος»: Προς πώληση η έπαυλη από την ταινία

Η έπαυλη από την οποία εμπνεύστηκε η «Τάρα», το σπίτι όπου διαδραματίζεται η ταινία «Όσα Παίρνει ο Άνεμος», πωλείται μετά την ανακαίνισή της.

Monopoli Team

Η έπαυλη, από την οποία εμπνεύστηκε η Margaret Mitchell το σκηνικό του δημοφιλούς «Όσα Παίρνει ο Άνεμος», πλέον διατίθεται προς πώληση. Οι προσφορές ξεκινούν από το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Το σπίτι σε στυλ φυτείας αποτέλεσε την έμπνευση πίσω από την «Τάρα», όπου έμενε ένας από τους βασικούς χαρακτήρες, ο Ashley Wilkes.

Η Mitchell δεν ενδιαφέρθηκε να συμμετάσχει στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματός της από τον David Selznick, εκτός από αυτή τη λεπτομέρεια. Όταν τυχαία βρήκε μια φωτογραφία στην εφημερίδα Atlanta Journal μιας έπαυλης του 1836 στη Georgia των ΗΠΑ, την έστειλε στον Selznick με τη σημείωση ότι ήταν ίδια με το σπίτι που είχε οραματιστεί για τον Ashley Wilkes.

Μια από τις πρώτες σκηνές της ταινίας δείχνουν την κεντρική ηρωίδα Scarlett O’ Hara σε ένα BBQ στο σπίτι, όπου εξομολογείται τον έρωτά της για τον Ashley, και έπειτα μαθαίνει ότι εκείνος είναι αρραβωνιασμένος με την ξαδέλφη του Melanie. Πρόκειται ακόμη για την πρώτη φορά που συναντά τον αληθινό έρωτα της ζωής της, Rhett Butler.

Σήμερα, το οικόπεδο της βίλας, εκτάσεως 929 τετραγωνικών μέτρων, είναι ακόμη πιο επιβλητικό από το σπίτι που είδε η Mitchell. Μετά την ανακαίνισή του το 2017, η οποία κόστισε 2 εκατομμύρια δολάρια, το σπίτι τώρα διαθέτει 12 κρεβατοκάμαρες, 13 μπάνια με μπανιέρες κόστους 14,000 δολαρίων η καθεμία, ένα επίσημο σαλόνι, μεγάλη τραπεζαρία, νέα κουζίνα, καθώς και μια προσωπική βιβλιοθήκη.

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει πισίνα, μια ιστορική πέργκολα, επενδυμένες βεράντες, και πάνω από τρία στρέμματα κήπου, που περιλαμβάνουν σταθμούς φόρτισης για αυτοκίνητα και καροτσάκια γκολφ.

Η δημοπρασία είναι ανοιχτή μέχρι τις 25 Ιουλίου στο Gadsden της Alabama.

Πηγή: harpersbazaar.com

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b