MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Half Note “μετακομίζει” στην παραλιακή

Αυτό το καλοκαίρι το Half Note “αλλάζει θέση” στο χάρτη της νυκτερινής διασκέδασης προτείνοντας ένα διαφορετικό πρόγραμμα από αυτά που συνήθως παίζουν στα κέντρα της Παραλιακής.

Monopoli Team

Από τις αρχές Ιουνίου μάς υποδέχεται στην παραλία Γλυφάδας, στο Sirocco’s Club, μ΄ενα πρόγραμμαπου περιλαμβάνει σημαντικά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. 

Δυνατό ξεκίνημα με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαίρη Λίντα και τους Apurimac (Παρασκευή 3 έως Τρίτη 7 Ιουνίου) στην πρώτη μεγάλη λάτιν φιέστα του καλοκαιριού γεμάτη “χρυσές επιτυχίες” και στη συνέχεια ο Μίμης Πλέσσας και ο Στέφανος Κορκολής (Παρασκευή 10 έως Τρίτη 14 Ιουνίου) σε ένα μαγικό ρεσιτάλ για δύο πιάνα, που σηματοδοτεί την πρώτη κοινή εμφάνιση τους ύστερα από 15 χρόνια. Ο Ιούνιος φέρνει επίσης το νέο πρόγραμμα κορυφαίου τραγουδοποιού Κώστα Χατζή (Παρασκευή 17 έως Τρίτη 21 Ιουνίου) με τραγούδια που αγαπήσαμε και τις σπέσιαλ εμφανίσεις της Αλέκας Κανελλίδου (Παρασκευή 24 έως Τρίτη 28 Ιουνίου) με εκλεκτό καλεσμένο τον Δάκη και το κουαρτέτο του Τάκη Φαραζή.

HALF NOTE @ SIROCCO’S CLUB
Διαδόχου Παύλου 33, Παραλία Γλυφάδας

Ώρα έναρξης: Παρ. & Σαβ.: 22.30, Κυρ., Δευτ., Τρ.: 22.00.
Είσοδος: 15 ευρώ (Γ’ Ζώνη, όρθιοι), 20 ευρώ (Β’ Ζώνη), 25 ευρώ (Α’ Ζώνη), 30 ευρώ (VIP)

Κρατήσεις: 210 9213310 | www.viva.gr | 11876
καταστήματα: Public, Seven Spots, Media Markt

Περισσότερα από Art & Culture
VIMA_WEB3b