MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
27
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Σκρουτζ: Ένα χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ για όλη την οικογένεια στο Metropolitan The Urban Theater

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

«Σκρουτζ – Ένα Χριστουγεννιάτικο Μιούζικαλ», η διαχρονική ιστορία που φωτίζει τις καρδιές μικρών και μεγάλων ανεβαίνει, στο Metropolitan: The Urban Theater, από την Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης, σε σκηνοθεσία-θεατρική διασκευή Πασχάλη Αραμπατζή.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
author-image Monopoli Team

Η Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης παρουσιάζει από το Σάββατο 28 Νοεμβρίου ένα χριστουγεννιάτικο musical για όλη την οικογένεια. Τη διαχρονική ιστορία που φωτίζει τις καρδιές μικρών και μεγάλων «Σκρουτζ – Ένα Χριστουγεννιάτικο Μιούζικαλ», σε σκηνοθεσία Πασχάλη Αραμπατζή.

Υπάρχουν ιστορίες που δεν ανήκουν μόνο στο παρελθόν. Ιστορίες που επιστρέφουν κάθε χρόνο για να μας υπενθυμίσουν πως η ελπίδα, η αγάπη και η δύναμη της αλλαγής μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμη και την πιο παγωμένη καρδιά. Μία από αυτές είναι η αριστουργηματική «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς, ενός έργου που εδώ και σχεδόν δύο αιώνες συγκινεί εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Λίγα λόγια για το έργο

Το «Σκρουτζ – Ένα Χριστουγεννιάτικο Μιούζικαλ» ζωντανεύει στη σκηνή του Metropolitan: The Urban Theater μέσα από μια φαντασμαγορική μουσικοθεατρική παραγωγή γεμάτη μουσική, χορό, θεαματικές εικόνες και έντονα συναισθήματα. Μια παράσταση για όλη την οικογένεια, που φιλοδοξεί να αποτελέσει μία από τις πιο ξεχωριστές θεατρικές εμπειρίες της εορταστικής περιόδου.

Σε σκηνοθεσία Πασχάλη Αραμπατζή, η νέα παραγωγή της Παιδικής Σκηνής Θεσσαλονίκης προσεγγίζει το διαχρονικό έργο με σύγχρονη αισθητική, διατηρώντας αναλλοίωτο τον βαθιά ανθρώπινο πυρήνα του. Η πρωτότυπη μουσική του Αίσωνα, οι δυναμικές χορογραφίες του Ντίνου Φραγκούλη, τα εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια της Χαράς Τσουβαλά, καθώς και οι ατμοσφαιρικοί φωτισμοί του Αλέξανδρου Σαραφόπουλου, συνθέτουν έναν μαγικό σκηνικό κόσμο που μεταφέρει το κοινό στο χειμωνιάτικο Λονδίνο.

Η ιστορία

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ο Εμπενίζερ Σκρουτζ, ένας άνθρωπος που έχει αφήσει την απληστία και τη μοναξιά να κυριαρχήσουν στη ζωή του. Την παραμονή των Χριστουγέννων, τρία μυστηριώδη Πνεύματα τον οδηγούν σε ένα συγκλονιστικό ταξίδι στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Ένα ταξίδι αυτογνωσίας που θα του αποκαλύψει πως η πραγματική ευτυχία δεν βρίσκεται στον πλούτο, αλλά στην αγάπη, την καλοσύνη, τη συγχώρεση και την προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Το «Σκρουτζ – Ένα Χριστουγεννιάτικο Μιούζικαλ» δεν είναι μόνο ένα εντυπωσιακό θεατρικό θέαμα. Είναι μια ιστορία για τη δεύτερη ευκαιρία, τη δύναμη της συγχώρεσης και την πίστη πως κανένας άνθρωπος δεν είναι καταδικασμένος να μείνει ίδιος για πάντα. Σε μια εποχή όπου όλοι αναζητούμε περισσότερο φως, ελπίδα και ουσιαστική επικοινωνία, η παράσταση υπενθυμίζει ότι τα μεγαλύτερα θαύματα γεννιούνται μέσα από την ανθρωπιά.

«Κάθε άνθρωπος που κουβαλά μέσα του αγάπη, κουβαλά και λίγο φως για τον κόσμο…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMetropolitan-The Urban Theater: Παραστάσεις για όλη την οικογένεια και μια κωμωδία τη νέα θεατρική σεζόν12.09.2018

Με πολυμελή θίασο, πρωτότυπη μουσική, εντυπωσιακές χορογραφίες, σκηνική μαγεία και υψηλή αισθητική, η νέα παραγωγή της Παιδικής Σκηνής Θεσσαλονίκης υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό μια εμπειρία που θα συγκινήσει, θα ψυχαγωγήσει και θα μείνει αξέχαστη.

Γιατί, τελικά, κάθε άνθρωπος αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Και κάθε Χριστούγεννα κρύβουν τη δυνατότητα για ένα μικρό θαύμα.

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ζήσουν μια μοναδική μουσικοθεατρική εμπειρία, εκεί όπου η φαντασία συναντά τη συγκίνηση και η μαγεία των γιορτών γίνεται θέατρο.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Κάρολος Ντίκενς
Σκηνοθεσία: Πασχάλης Αραμπατζής

Σκηνικά: Χαρά Τσουβαλά
Κοστούμια: Χαρά Τσουβαλά
Μουσική: Αίσωνας
Φωτισμοί: Αλέξανδρος Σαραφόπουλος
Χορογραφία: Ντίνος Φραγκούλης

Παίζουν: Βασίλης Βακάλης, Ελένη Βουγιατζή, Κατερίνα Γανδά, Μάριος Δρόσος, Ειρήνη Ηροδότου, Δήμητρα Θεοδουλίδου, Άγγελος Κουτσοκώστας, Αποστόλης Μπαρώνης

Τιμές Εισιτηρίων: Ζώνη Α 15€ & Ζώνη Β 13€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 28 Νοεμβρίου 2026 έως 6 Ιανουαρίου 2027
Πληροφορίες: Προπώληση: more.com. Καθημερινά από το ταμείο του θεάτρου.
Παραστάσεις: Σάββατο 28/11: 17:30, Κυριακή 29/11: 11:30, Σάββατο 05/12: 17:30, Κυριακή 06/12: 11:30, Σάββατο 12/12: 17:30, Κυριακή 13/12: 11:30
Διασκευή: Πασχάλης Αραμπατζής
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/gr-el/tickets/theater/children/skroutzmetropolitan/
Πληροφορίες Χώρου: Metropolitan: The Urban Theater, Βασ. Όλγας 65 & Φλέμινγκ 2, Θεσσαλονίκη. Τηλ. 2311 284 773
Φωτογραφίες: Αχιλλεία Θεοδουλίδου
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
  • Θεσσαλονίκη
Κέντρο
Metropolitan Urban Theater
Βας. Όλγας 65 & Φλέμινγκ 2
Απο 28/11/2026 εως 06/01/2027
Σάββατο: 17:30
Κυριακή: 11:30
Περισσότερα από Θέατρα