Status Update. Πάρις Μέξης: σκηνοθέτης – σκηνογράφος – συγγραφέας
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΠολυμήχανος, καλλιτέχνης ευρέος φάσματος δίνει εσχάτως προτεραιότητα στο θέατρο, ακροβατώντας ανάμεσα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στέλλα Χαραμή
22.10.2015
A
A
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google- Σαν δημιουργός είμαι λογικός. Με ενδιαφέρει πρώτα το «τι» και το «γιατί» και μετά το «πως». Γενικά θέλω να ξέρω «γιατί πολεμάμε».
- Η ένταση αφορά αποκλειστικά στη σχέση μου με τις Τέχνες και ειδικά με το θέαμα. Οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου έχει εξισορροπητικό χαρακτήρα και για αυτό το λόγο είναι εξίσου σημαντικά. Η παύση είναι προϋπόθεση της δράσης.
Αν έχω μια φιλοδοξία είναι να πετάξω. Θα ήθελα να μάθω να πιλοτάρω κάποια ιπτάμενη μηχανή.
- Αγωνιώ καθημερινά για το αν θα μπορέσει να ανακαλύψει ο γιος μου έναν ή περισσότερους δρόμους προς την ευτυχία του.
- Αν έφευγα από κάπου δεν θα ήθελα να με απασχολεί το από που φεύγω αλλά να με χαροποιεί η ιδέα του που πηγαίνω. Είναι πολύ άσχημο να φεύγεις χωρίς να θέλεις να φύγεις. Έχω ζήσει σε πολλές πόλεις εκτός από την Αθήνα αλλά καμία δεν μπήκε στην καρδιά μου ακόμη. Αν πρέπει να επιλέξω η Πράγα, το Βερολίνο και το Σικάγο, για διαφορετικούς λόγους, είναι μέρη στα οποία έχω εργαστεί και θα μπορούσα κάλλιστα να ζήσω.
- Στην Ελλάδα πρέπει να δώσουμε άμεση προτεραιότητα στην Παιδεία. Τίποτε δεν μπορεί να αναπτυχθεί αν δεν έχουν καλλιεργηθεί οι άνθρωποι που θα το συνεχίσουν.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleA
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- «Ιππόλυτος»: Η παράσταση της Κατερίνας Ευαγγελάτου μάγεψε το κοινό στην Κίνα
- 67ο ΦΚΘ: μετά το «Μaestro» ο Παπακαλιάτης επιστρέφει στο σινεμά
- Η Nalyssa Green γιορτάζει 10 χρόνια “Κοκτέιλ” στο ΚΛΑΚΑΖ
- 67ο ΦΚΘ: χαμένοι στην έρημο με συνοδοιπόρο τον Όλιβερ Λάσε
- The Rehearsal: 5 λόγοι να (ξανα)δούμε τη σειρά του Nathan Fielder, όσο περιμένουμε το You Can See Everything
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
«Ιππόλυτος»: Η παράσταση της Κατερίνας Ευαγγελάτου μάγεψε το κοινό στην Κίνα
67ο ΦΚΘ: μετά το «Μaestro» ο Παπακαλιάτης επιστρέφει στο σινεμά
Η Nalyssa Green γιορτάζει 10 χρόνια “Κοκτέιλ” στο ΚΛΑΚΑΖ
67ο ΦΚΘ: χαμένοι στην έρημο με συνοδοιπόρο τον Όλιβερ Λάσε
The Rehearsal: 5 λόγοι να (ξανα)δούμε τη σειρά του Nathan Fielder, όσο περιμένουμε το You Can See Everything
Hot or Not #241: Όλα όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Θεατής: «Γουτού Γουπατού» στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
Σινεμά στο σπίτι: Όλα όσα χρειάζεσαι για την τέλεια ατμόσφαιρα
Black Doves: Το spy thriller του Netflix μάς βάζει (ξανά) σε χριστουγεννιάτικο mood
Πού θα φας ιταλικά στην Αθήνα; 5 εστιατόρια που ξεχωρίζουμε