MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πήγαμε στο live της Νατάσσας Μποφίλιου στο Θέατρο Βράχων!

Εντυπώσεις και στιγμιότυπα από τη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στο θέατρο Βράχων τη Δευτέρα 15 Ιουνίου.Κείμενο-Φωτογραφίες: Χρήστος Σκυλλάκος

author-image Χρήστος Σκυλλάκος

Και η Μποφίλιου, καταφθάνοντας με την σειρά της στο Θέατρο Βράχων, όπως όλοι οι σύγχρονοι συνάδελφοι τους, καταθέτει ένα μουσικό υπερθέαμα. Το κοινό έχει χαθεί μέσα στην ανυπομονησία, όπου σκάει άχραντη όταν η αγαπημένη Νατάσσα, η σπουδαία φωνή που ακολουθεί στα χνάρια της Αλεξίου και της Αρβανιτάκη, με το δικό της όμως προσωπικό στίγμα, ορθώνει μπρος της ένα συμπαγές έργο βαθιάς συναισθηματικής βεβαιότητας.

skyllakos bofiliou 16.06 6

Στο πιάνο ο Θέμης Καραμουρατίδης, ένας από τους πιο νέους τραγουδοποιούς, που έχουν κοινή πορεία με την Νατάσσα, όλοι οι μουσικοί να ολοκληρώνουν την ολότητα της «εντεχνότητας», τα φώτα να έχουν την δική τους ουσιώδη προσφορά, ο ήχος να είναι απίστευτα καθαρός και δομημένος και η Νατάσσα να είναι με ένα χαμόγελο που, δεν ξέρω, αλλά μοιάζει απόλυτα ειλικρινές, ένας τόνος ενθουσιασμού στα μάτια της, μπρος στο πλήθος που την αγαπά σε βαθμό θετικής «απελπισίας».

skyllakos bofiliou 16.06 4 2

Η φωνή της φυσικά εκφραστική, γεμίζει με ένα πρόγραμμα από όλη την δισκογραφία της. Το όμορφο και το σπουδαίο είναι πως είναι μια συναυλία, μια εμφάνιση, που ακόμη και να μην γνωρίζεις τα τραγούδια της – πράγμα ειδικά για τη νέα γενιά, σπάνιο – θα απολαύσεις. Μπορείς να ακούς την μουσική και τις μελωδικές γραμμές της Μποφίλιου, σαν να την έχεις ανάγκη, σε καλύπτει αισθητικά, μιας και επαναφέρει στο προσκήνιο ήχους που λειτουργούν σε χρόνια αλλοτινά, σε χρόνια σημερινά.

skyllakos bofiliou 16.06 9 2

Το καλοκαίρι μυρίζει μουσική κάθε στιγμή που περνάει. Ο χώρος και ο χρόνος χθες, ήταν αφιερωμένος στην Νατάσσα Μποφίλιου. Και αυτή με την καλλιτεχνική της υπόσταση, κατάφερε να τους γεμίσει, δίνοντας νότες ομορφιάς και συναισθηματικής έντασης.

skyllakos bofiliou 16.06 1 3

Περισσότερα από ΕΙΔΑΜΕ / Συναυλίες
VIMA_WEB3b