ΔΡΑΜΑ
Σαββατοκύριακο στο Παρίσι
Ένα κινηματογραφικό ταξίδι σε μια από τις πιο τουρστικές πόλεις στον πλανήτη μας προσφέρει η ταινία “Σαββατοκύριακο στο Παρίσι”. Πρόκειται για μια ρομαντική κομεντί για το νόημα της ζωής, με φόντο μερικές από τις ομορφότερες εικόνες του Παρισιού που έχουμε δει στον κινηματογράφο.

Μαρίνα Πυλαρινού
06.08.2014
A
A
Με την ελπίδα να αναζωογονήσουν το γάμο τους και με αφορμή την 30η επέτειο τους, ο Νικ (Τζιμ Μπρόντμπεντ) και η Μεγκ (Λίντσεϊ Ντάνκαν) Μπάροους ξεκινάνε ένα ταξίδι στο Παρίσι, όπως ακριβώς είχαν κάνει στο μήνα του μέλιτος.
Η ταινία “ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ” είναι η τέταρτη συνεργασία μεταξύ του σκηνοθέτη της ταινίας, Ρότζερ Μίτσελ, και του σεναριογράφου της ταινίας, Χανίφ Κουρέισι. Οι Μίτσελ και Κουρέισι ξεκίνησαν να αναπτύσσουν την ταινία εφτά χρόνια πριν, με αφορμή το ταξίδι τους στη Μονμάρτρη.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τίτλος: Σαββατοκύριακο στο Παρίσι/ le weel-end
Σκηνοθεσία: Roger Michell
Σενάριο: Hanif Kureishi
Παίζουν: Lindsay Duncan, Jim Broadbent, Jeff Goldblum
Χώρα: Αγγλία, Γαλλία
Έτος: 2013
Rating: 93 λεπτά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μετακόμιση: Πώς επιλέγουμε τόπο κατοικίας ανάλογα με τις προτεραιότητες στη ζωή
Πρεμιέρες: Γευστική ιστορία ενηλικίωσης
Η ιστορία της Πρωτομαγιάς: Από την «αναγέννηση» της φύσης στην «αναγέννηση» της εργατικής τάξης
Η εργατική Πρωτομαγιά μέσα από τους στίχους σπουδαίων ποιητών
Πρωτομαγιά στην Αθήνα: Στα πάρκα της πόλης για βόλτες, πάρτι και πικ-νικ
Το UP FM Festival επιστρέφει στην Πάτρα με Παύλο Παυλίδη, Εθισμό και ελεύθερη είσοδο
Eurovision 2025: Ποιος θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στον τελικό
Φεστιβάλ Δήμου Αθηναίων: Ξεκινά την Πρωτομαγιά με πικ-νικ στην Ακαδημία Πλάτωνος – Όσα θα δούμε την 1η εβδομάδα
Μπαίνει στα δημοτικά το μάθημα της λογοτεχνίας
Πώς θα κάνεις το νερό σου σύμμαχο ευεξίας;