ΔΡΑΜΑ
Σκουριασμένη Πόλη
Ο Ράσελ, κι ο μικρός του αδερφός, Ρόντνι, ζουν στο οικονομικά υποβαθμισμένο Ραστ Μπελτ, κι ονειρεύονται από μικρά παιδιά να αποδράσουν για μια καλύτερη ζωή. Μια σκληρή τροπή της τύχης, κι ο Ράσελ θα βρεθεί στη φυλακή, ενώ ο αδερφός του θα παρασυρθεί σε μια από τις πιο βίαιες κι αδίστακτες εγκληματικές οργανώσεις- ένα λάθος που θα του στοιχίσει ακριβά. Με την αποφυλάκιση του, ο Ράσελ πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στη δική του ελευθερία, ή την απονομή δικαιοσύνης για τον αδερφό του.

Μαρίνα Πυλαρινού
02.06.2014
A
A
Μετά το «Crazy Heart», ο Σκοτ Κούπερ σκηνοθετεί μια σκοτεινή, δραματική ταινία που εκτυλίσσεται σε μια αμερικανική βιομηχανική πόλη.
Στο «Out of the Furnace», ο Ράσελ Μπλέιζ, που υποδύεται ο Κρίστιαν Μπέιλ δουλεύει σκληρά στο τοπικό εργοστάσιο χάλυβα. Μετά όμως από ένα σκληρό παιχνίδι της τύχης, βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Ο αδελφός του Ρόντνεϊ, που τον ερμηνεύει ο Κέισι Άφλεκ μόλις επέστρεψε από τη θητεία του στο Ιράκ. Μπλέκει σε ένα κύκλωμα παράνομων αγώνων που έχει στήσει η τοπική Μαφία.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τίτλος: Out Of The Furnace
Σκηνοθεσία: Scott Cooper
Σενάριο: Brad Ingelsby Scott Cooper
Παίζουν: Κρίστιαν Μπέιλ, Γούντι Χάρελσον, Κέισι Άφλεκ, Φόρσετ Γουίτακερ, Γουίλεμ Νταφόε, Ζόι Σαλντάνα, Σαμ Σέπαρντ
Χώρα: ΗΠΑ, Αγγλία
Έτος: 2013
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Με ελληνική συμμετοχή και φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου της Φιλιππούπολης
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πωλείται το θρυλικό διαμέρισμα στη Στησιχόρου (vid)
Τεχνοχώρος Εργοτάξιον: Όσα θα δούμε τη νέα σεζόν 2025-2026
Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών
Ένας σύγχρονος “Κουρέας της Σεβίλλης” στο Θέατρο Πορεία
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα με αγαπημένα soundtracks στο Ηρώδειο
Χρυσηίδα Γκαγκούτη: H Μεγάλη Γοργόνα επιστρέφει για το πιο εκρηκτικό live της
Από τα ράφια… στις προθήκες: Ξενάγηση για το ευρύ κοινό στην Εθνική Βιβλιοθήκη
Transitions: Η Εβίτα Κανέλλου στην Art Athina 2025 με την γκαλερί Αργώ
Σοφία Βέμπο – η φωνή που νίκησε τον φασισμό: Η Σοφία Μάνου τραγουδά Βέμπο στο Πάλλας