MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαββατοκύριακο γεύσεων με τρία γαστρονομικά φεστιβάλ στην Αθήνα!

Μια εξαιρετικά γευστική σύμπτωση μας επιφυλάσσει αυτό το Σαββατοκύριακο. Το κοινό έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί τρία γαστρονομικά φεστιβάλ που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες, και να γνωρίσει καλύτερα τις γεύσεις και τα προϊόντα της χώρας μας: οι “Ημέρες Γαστρονομίας” στο Μουσείο Μπενάκη, το φεστιβάλ “Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις” στην Τεχνόπολη και η “Συνάντηση της Εικαστικής με τη Γαστρονομική Τέχνη” στο Ίδρυμα Θεοχαράκη φιλοδοξούν να διευρύνουν τις γνώσεις και την επαφή μας με το καλό φαγητό.

Monopoli Team

Ημέρες Γαστρονομίας
9-11 Μαΐου
Μουσείο Μπενάκη
Οι «Ημέρες Γαστρονομίας» πραγματοποιούνται για δεύτερη χρονιά στο Μουσείο Μπενάκη – Πειραιώς 138, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Τιμώμενος Γαστρονομικός Προορισμός των Ημερών Γαστρονομίας 2014 είναι οι Κυκλάδες, το συναρπαστικό αρχιπέλαγος γεύσεων και πολιτισμού.
Περισσότερες πληροφορίες, εδώ

imeresgastronomias43ο φεστιβάλ του Αθηνοράματος “Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις”
9-11 Μαΐου
Τεχνόπολη, Γκάζι
Στο ανοιξιάτικο φεστιβάλ γεύσεων συμμετέχουν 120 εξαιρετικοί Έλληνες μικροί παραγωγοί και τα προϊόντα τους, και στα πλαίσιά του πρόκειται να πραγματοποιηθούν γευσιγνωσίες, εργαστήρια γεύσης, μαθήματα μαγειρικής. Θα προσφέρονται ανοιξιάτικες σπεσιαλιτέ και πρωτότυπο ελληνικό street food από διάσημους σεφ και εστιατόρια, θα απονεμηθούν βραβεία κοινού, καινοτομίας και συσκευασίας, θα παρουσιαστεί έκθεση φωτογραφίας, live μουσικές και θεατρικά δρώμενα.
Περισσότερες πληροφορίες, εδώ

1η Συνάντηση της Εικαστικής με τη Γαστρονομική Τέχνη
5-11 Μαΐου
Ίδρυμα Θεοχαράκη
Οι Executive Chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος προμηθεύονται προϊόντα Ελλήνων παραγωγών από το ηλεκτρονικό delicatessen www.yolenis.com και παρουσιάζουν μεσογειακές συνταγές από επτά περιφέρειες/κουζίνες της Ελλάδας: Αιγαίου, Κρήτης, Επτανήσων, Πελοποννήσου, Μακεδονίας & Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας.
Περισσότερες πληροφορίες, εδώ

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b