MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

10 χρόνια από το φινάλε των “Friends”: Κουίζ και άλλες ιδέες για να τιμήσεις τη θρυλική σειρά

Ίσως είναι η μοναδική σειρά που όσες φορές κι αν προβληθεί, δεν κουράζει. Τα “Φιλαράκια” σταμάτησαν τις τηλεοπτικές περιπέτειές τους ακριβώς πριν από 10 χρόνια, στις 6 Μαΐου του 2004, όταν προβλήθηκε στις Η.Π.Α. το τελευταίο -διπλό- επεισόδιο της σειράς, αλλά εξακολουθούν να περιφέρονται στον ελεύθερο χρόνο μας, χάρη στο διαδίκτυο και στις ανά τον κόσμο επαναλήψεις.Επ’ ευκαιρία της επετείου, παρακάτω προτείνουμε 10 τρόπους να αποτίσεις φόρο τιμής στην αγαπημένη σειρά.από την Αργυρώ Σταυρίδη

Monopoli Team

1. Κάνε το τεστ του zimbio για να δεις ποιος από τους έξι χαρακτήρες είσαι, και του buzzfeed για να δεις πόσο καλά ξέρεις τη σειρά.

2. Τύπωσε σε κούπες, βάλε cover photo στο Facebook, φτιάξε hashtags με χαρακτηριστικές λέξεις και φράσεις από την σειρά: unagi, we were on a break, smelly cat, how you doin’? κ.τ.ό.

3. Διάβασε την συνέντευξη των δημιουργών της σειράς, Marta Kauffman και David Crane, στο Entertainment Weekly, οι οποίοι εξηγούν πώς προέκυψε το φινάλε και γιατί δεν πρόκειται να υπάρξει reunion.

friends84. Παράγγειλε μέσω ίντερνετ αυθεντικές κασετίνες dvd και memorabilia.

5. Ξαναδές με την παρέα σου τα αγαπημένα σας επεισόδια: εκείνο με το πρώτο φιλί Ρος-Ρέιτσελ, εκείνα της τρέλας του Λονδίνου, εκείνα με τους διάσημους guests, ή όποια τέλος πάντων σας συγκινούν ή σας κάνουν να γελάτε περισσότερο.

5. Προσπάθησε να κάνεις πράξη έστω για μία μέρα τα καλύτερα στοιχεία κάθε ήρωα: καθάρισε σαν τη Μόνικα, πες αστειάκια όπως ο Τσάντλερ, πρόσεξε την εμφάνισή σου όπως η Ρέιτσελ, δες τη ζωή μποέμ όπως η Φοίβη, φλέρταρε σαν τον Τζόι, δείξε υπευθυνότητα όπως ο Ρος.

6. Γίνε fan στις επίσημες σελίδες της σειράς στα social media και ανακάλυψε στο διαδίκτυο αξιόλογα sites που είναι αφιερωμένα στα “Φιλαράκια”.

7. Μάθε απ’ έξω όλους τους στίχους του τραγουδιού των τίτλων, “I ‘ll be there for you” των Rembrandts.

8. Κάνε ένα “ψυχικό” και πήγαινε να βλέπεις στο σινεμά τις ταινίες των πρωταγωνιστών, όσο άθλιες κι αν είναι, ως “ευχαριστώ” για τις αξέχαστες στιγμές γέλιου που σου χάρισαν μέσα από το “Friends”.

9. Την επόμενη φορά που θα κοροϊδέψεις ή θα κριτικάρεις τα 90’s, θυμήσου την πολύτιμη συνεισφορά τους στην ιστορία της τηλεοπτικής διασκέδασης, μέσω της θρυλικής σειράς.

10. Πρόσεχε τους φίλους σου και μείνετε δεμένοι όπως οι “Friends”.

friends1

Περισσότερα από Ιστορίες