MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι γενναίοι… της Πειραιώς

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, οι “Γενναίοι της νύχτας” σηκώνουν την αυλαία της μουσικής παράστασης Γκαγκαντίν. Ο λόγος για τον Διονύση Σαββόπουλο, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Σάκη Μπουλά, που θα βρίσκονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Ακτή Πειραιώς για να προσφέρουν πολλή διασκέδαση, ζεστή συντροφιά, μπόλικο γέλιο και καλά τραγούδια!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Με μια ορχήστρα 13 ατόμων, το γνωστό τρίο Ζουγανέλη-Μαχαιρίτσα-Μπουλά και ο άτυπος “ηγέτης” του σχήματος, ο Διονύσης Σαββάπουλος, υπόσχονται ένα θέατρο τραγουδιών με σκηνές καραόκε, εικόνες μπουάτ, γερές δόσεις μπουρλέσκ και Πολιτικού Καμπαρέ, μα κυρίως πολύ κέφι. Η μουσική παράσταση Γκαγκαντίν, όπως ανακοίνωσαν στην συνέντευξη Τύπου, θα περιλαμβάνει όρεξη, γέλια και φυσικά τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τραγουδοποιών σε αφθονία, αφού το πρόγραμμα προβλέπεται να διαρκεί πάνω από τρεις ώρες.

Παράλληλα, στο πρόγραμμα συμμετέχει και ο τραγουδοποιιός Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και η ηθοποιός Βερόνικα Δαβάτη, ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν, η σκηνή της Πειραιώς πρόκειται να φιλοξενήσει διάφορους νέους αξιόλογους καλλιτέχνες-έκπληξη, όπως τόνισαν στην συνέντευξη.

12s

Ο τίτλος της μουσικής παράστασης -Γκαγκαντίν- μαρτυρά κατ’ ουσίαν και το μήνυμά της. Δανεισμένος από την ομώνυμη ταινία του 1938 με τον Κάρι Γκραντ, αλλά και από το ομώνυμο ποίημα του Κίπλινγκ (Gunga Din), που προηγήθηκε, σηματοδοτεί το σύνθημα “γκαν-γκαν” που φώναζε στις αλάνες η πρώτη γενιά των πιτσιρικάδων μετά τον πόλεμο, όπως ανέφερε ο Διονύσης Σαββόπουλος:

“Γκαν-γκαν σημαίνει είμαστε εδώ, μαζί, αποφασισμένοι να νικήσουμε τις δυσκολίες. Αυτό το μαγικό επιφώνημα φτάνει μέχρι τις μέρες μας, με άλλη μορφή βέβαια, γιατί από το γκαν-γκαν βρεθήκαμε στην Lady Gaga”, σημείωσε με χιούμορ.

Αυτό είναι και το μήνυμα της πολλάς προσδωκώμενης συνεργασίας της “δυναμικής τετράδας”. Ο θίασος των γνωστών τραγουδοποιών, ενωμένος και συντροφικός, θα νικήσει τις δυσκολίες των ημερών, σαν γενναίοι της νύχτας, γιατί όπως συμφώνησαν οι τέσσερις καλλιτέχνες, χρειάζεται γενναιότητα για να δημιουργήσουν συντροφιά.

“Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας μεγάλης αλλαγής ή μιας μεγάλης διάθεσης. Ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας τώρα είναι η παραίτηση, είναι σαν να σου βαραίνει τα βλέφαρα ο γλυκός ύπνος του ξεπαγιάσματος μέσα στο χιόνι. Πρέπει να αποτινάξουμε την νάρκη από πάνω μας, να αρχίσουμε να ξεπαγώνουμε, με τον πιο απλό τρόπο… ζεσταίνοντας την καρδιά και το μυαλό μας. Απλούστατα με το να είμαστε συντροφιά, με την ελληνική ψυχαγωγία όπως την μάθαμε πριν γίνει πλαστικούρα, με το τραγούδι, από το οποίο πάντα ξεκινούν όλα. Λεφτά δεν υπάρχουν, φίλοι όμως υπάρχουν. Έτσι με τους παλιούς και με τους καινούργιους, θα βάλουμε στα όργανα φωτιά να τιναχτεί σαν μαύρο πνεύμα η τρομερή μας η λαλιά“, ανέφερε ο Διονύσης Σαββόπουλος, προσφέροντας το καλύτερο κίνητρο στους θεατές για να επισκεφτούν την Ακτή Πειραιώς… τη συντροφιά της μουσικής.

Περισσότερες πληροφορίες για τη μουσική παράσταση Γκαγκαντίν εδώ

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b