MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διάσημοι Έλληνες γδύθηκαν για καλό σκοπό (vid)

Τριάντα επώνυμοι Έλληνες, με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, η οποία έχει καθιερωθεί ως «Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS», φωτογραφήθηκαν γυμνοί στο φακό του περιοδικού «Adore», στηρίζοντας την καμπάνια κατά της σεξουαλικά μεταδιδόμενης νόσου.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Ο Τάκης Ζαχαράτος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ιωάννα Λίλη, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Πηνελόπη Πλάκα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Άννα Κουρή, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Μαρία Ιακώβου, η Σόφη Πασχάλη, ο Νίκος Μακρόπουλος και η Μαρία Ανδρούτσου, ήταν μερικοί από τους Έλληνες celebrities, που γδύθηκαν για καλό σκοπό και φωτογραφήθηκαν για το νέο συλλεκτικό τεύχος του Adore.

Δεν είναι η πρώτη φορά που celebrities συμμετέχουν σε μια τέτοια καμπάνια, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που “βγαίνουν” από τα ρούχα τους, -συχνά-πυκνά- με στόχο να κατασκευάσουν ένα πιο “ανθρώπινο-προσιτό” προφίλ στη συνείδηση του κοινού. Βέβαια, η ευαισθητοποίηση είναι επιτρεπτή και εποικοδομητική με κάθε μέσο και σκοπό!

Δείτε το εξώφυλλο:
adore-mag

[iframe src=”//player.vimeo.com/video/79527407″ width=”500″ height=”281″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen ]

Adore Magazine – Aids 2013 from Sapounas_Vergadis on Vimeo.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b