MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Jackie Kennedy στην Marilyn Monroe: Παντρέψου εσύ τον JFK για να έχεις όλα τα προβλήματα!

Η Marilyn Monroe εκτός από σεξουαλικό σύμβολο ήταν και μια γυναίκα κυκλοθυμική με απρόβλεπτες αντιδράσεις. Όπως αποκαλύπτει βιογραφία της Jackie Kennedy, η ξανθιά σεξοβόμβα είχε τηλεφωνήσει στην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, για να της εξομολογηθεί ότι είχε σχέση με τον σύζυγό της τον πρόεδρο John F. Kennedy. Τότε η Jackie της απάντησε ατάραχη: “Ωραία, θα φύγω εγώ λοιπόν και εσύ θα αποκτήσεις όλα τα προβλήματα.”

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η αποκάλυψη γίνεται στο βιβλίο «These Few Precious Days: The Final Year of Jack with Jackie», του συγγραφέα Christopher Andersen. Σύμφωνα με το βιβλίο αυτό, η Πρώτη Κυρία συστηματικά εθελοτυφλούσε για τις εξωσυζυγικές περιπέτειες του JFK. Είχε όμως ενοχληθεί πολύ από την σχέση του Kennedy με την Monroe.

Όπως είναι αναμενόμενο, η εξωσυζυγική σχέση ενός σταρ της πολιτικής και μιας σταρ του σινεμά- που και οι δύο χάθηκαν πρόωρα- αποτελεί ακόμα και σήμερα, μισόν αιώνα αργότερα, μεγάλο θέμα. Έτσι, αποσπάσματα του βιβλίου δημοσίευσε η New York Post.

Σύμφωνα με αυτά, η Monroe πίστευε ειλικρινά ότι o JFK θα έπαιρνε διαζύγιο από την Jackie και θα την παντρευόταν. Πολλές φορές η Marilyn είχε πει σε μια φίλη της: «Δεν μπορείς να με δεις ως Πρώτη Κυρία;»

Το βιβλίο επικαλείται τον ηθοποιό Peter Lawford , γαμπρό του JFK, ο οποίος υποστηρίζει ότι η Monroe είχε τηλεφωνήσει η ίδια στην Jackie, για να της εξομολογηθεί τη σχέση που είχε με τον σύζυγό της και να της πει ότι είχαν ήδη συμφωνήσει να ζήσουν μαζί.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Lawford, απάντησε στην Monroe: «Marilyn, θα παντρευτείς τον Jack, τέλεια… Και θα μετακομίσεις εσύ στον Λευκό Οίκο και θα έχεις τις ευθύνης της Πρώτης Κυρίας… Και θα φύγω εγώ και θα έχεις εσύ όλα τα προβλήματα».

Εκτός από τις εξωσυζυγικές περιπέτεις του Kennedy, οι οποίες ήταν γνωστές στους δημοσιογράφους, αλλά εκείνη την περίοδο τις κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό, για να μην κλονίσουν το κύρος του θεσμού, υπάρχουν και άλλες αποκαλύψεις για το ζεύγος Kennedy. Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι τόσο ο John Kennedy όσο και η Jackie έκαναν συστηματική χρήση αμφεταμίνης. Τα ναρκωτικά τους προμήθευε ο γιατρός Max Jacobson, γνωστός στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας ως dr Feelgood. Στο βιβλίο αναφέρεται ότι ο Κένεντι έκανε τέσσερις ενέσεις στεροειδών την εβδομάδα.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b