MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μμμ… πρωινά menu απ’ όλο τον κόσμο!

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, μας κρατά υγιείς, μας γεμίζει ενέργεια και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό μας. Ωστόσο, οι τροφικές επιλογές και προτιμήσεις διαφέρουν απίστευτα ​​από τόπο σε τόπο. Απολαύστε… εικονικά, μερικές από τις πιο κλασικές επιλογές πρωινού από χώρες σε όλο τον κόσμο, έτσι όπως τις δημοσίευσε η Victoria Philpott στο HostelBookers.com post.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

china-traditional-breakfasts-vary-based-on-the-region-but-dim-sum-small-plates-of-food-prepared-in-a-variety-of-ways-is-popularΚίνα: οι Κινέζοι φαίνεται ότι απολαμβάνουν ένα πλούσιο πρωινό -αν όχι μεσημεριανό- με ποικιλλία τροφών από κρέας μέχρι και γαρίδες.
 
                                                                      Κολομβία: colombia-a-traditional-breakfast-in-bogota-is-changua-a-milk-scallion-and-egg-soup
το πρωινό στην Κολομβία περίεχει καθημερινά σούπα αυγού με γάλα, κρεμμύδι και φυσικά αυγό.  

england-the-typical-breakfast-includes-eggs-sausage-bacon-beans-and-mushroomsΑγγλία: το γνωστό σε όλους μας αγγλικό πρωινό περιλαμβάνει αυγά, λουκάνικα, μπέικον, φασόλια και τα μανιτάρια.

                                                                       Γερμανία: germany-a-typical-breakfast-includes-cold-meats-including-sausages-local-cheeses-and-fresh-baked-bread
οι Γερμανοί φαίνεται πως όταν
 ξυπνάνε  απολαμβάνουν πολλές    πρωτεΐνες όπως λουκανικό και μπεικον και διάφορα τυριά και φρεσκοψημμένο ψωμί.

india-idli-wada-is-a-traditional-breakfast-in-the-southern-part-of-the-country-idli-is-a-cake-made-with-fermented-black-lentils-and-rice-and-served-with-chutney-and-sambarΙνδία: το παραδοσιακό πρωΐνο της νότιας Ινδίας ονομάζεται Idli Wada. Περιλαμβάνει ένα ζυμωτό κεφτέ από μάυρες φακές και ρύζι και σερβίρεται με σάλτσα από chutney και sambar.

                                                                   Ιαπωνία:
japan-traditional-breakfast-includes-miso-soup-steamed-white-rice-and-japanese-pickles
το πρωινό της παραπέμπει σε ολοκληρωμένο γεύμα αφού       περιλάμβάνει ψάρι, ρύζι και ιαπωνικές πίκλες.

morocco-breakfast-usually-consists-of-breads-with-jam-and-cheese-or-butterΜαρόκο: στην Αφρική όπως φαίνεται έχουμε τα ίδια γούστα, αφού το παραδοσιακό πρωινό περιλαμβάνει μαροκινό ψωμί με βούτο και μαρμελάδα.

                                                                       Νιγηρία:nigeria-with-a-variety-of-ethnic-groups-in-the-country-there-are-many-traditional-breakfast-items-one-of-them-is-moi-moi-a-ground-bean-paste-that-is-wrapped-in-leaves-and-steamed
ένα από τα παραδοσιακά πρωινά της Νιγηρίας ονομάζεται moi moi, ο λόγος για μια πάστα από φασόλια τυλιγμένη σε αχνιστά φύλλα λαχανικών.

turkey-a-traditional-breakfast-consists-of-bread-cheese-butter-olives-eggs-tomatoes-cucumbers-jam-honey-and-kaymak-it-can-also-include-sucuk-a-spicy-turkish-sausage-and-turkish-teaΤουρκία: στην γειτονική μας χώρα το πρωινό είναι μεγάλη υπόθεση, αν σκεφτείτε ότι περιλαμβάνει από τις κλασικές μαρμελάδες, ζαμπόν, τυρί έως και αυγά, μουσταλευριά και παραδοσιακά λουκάνικα.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b