MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι πέντε πιο καυτοί άντρες στην Αγγλία, σύμφωνα με δημοσκόπηση

Αυτούς κανείς δεν θα τους απελάσει γιατί είναι υπερβολικά όμορφοι. Όχι, αν δεν θέλει να ρισκάρει επανάσταση των γυναικών στην Αγγλία. Ο λόγος για τους πέντε πιο σέξι άντρες στην Αγγλία, όπως τους επέλεξαν οι Βρετανίδες σε δημοσκόπηση της Sun.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι αναγνώστες και οι αναγνώστριες της Sun κλήθηκαν να επιλέξουν τους πιο σέξι άντρες και γυναίκες στην χώρα τους. Ως προς τους άντρες, πολλοί από αυτούς τους πέντε, που βγήκαν ψηλά στις προτιμήσεις των αγγλίδων, είναι διεθνή αστέρια και τους ξέρει όλος ο κόσμος. 

1. Benedict Cumberbatch
Benedict
Ο νέος τηλεοπτικός Serlock Holmes της σειράς του BBC έχει ξετρελάνει τις Βρετανίδες, μάλλον με το μυαλό του (έστω και σε επίπεδο μυθοπλασίας). Προφανώς η ικανότητα του 36χρονου να λύνει κανείς εγκλήματα- γρίφους τον κάνει ακαταμάχητο στο γυναικείο φύλο. 

2. David Beckham
david beckham
Κλασική αξία. Σαν το παλιό καλό κρασί ο διάσημος ποδοσφαιριστής- μοντέλο David Beckham. Τώρα που γύρισε στην Ευρώπη και στα γήπεδα με την φανέλα της γαλλικής Paris St- Germain αναθέρμανε τις σχέσεις του με τις θαυμάστριες του. Όχι ότι ποτέ είχαν παγώσει, εδώ που τα λέμε.

3. Jason Statham 
jason statham
Μπορεί να μην είναι τόσο όμορφο, αλλά σίγουρα είναι σκληρό και καλογυμνασμένο το αγόρι αυτό. Η βρετανική εκδοχή του σκληρού πολεμιστή- ήρωα- αδίστακτου άντρα. Ο 45χρονος πλέον Jason Statham αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να πεθάνει για τις καρδιές των αγγλίδων.

4. Henry Cavill
Henry Cavill Immortals
Λατρεύτηκε από τις γυναίκες, όταν τον πρωτοείδαν ως Δούκα του Suffolk στο πλευρό του Ερρίκου του 8ου στην σειρά Tudors. Από τότε οι μετοχές του 29χρονου γόη απογειώθηκαν. Τώρα θα γίνει ο νέος Superman στο The Man of Steel, ενώ είναι από τις κορυφαίες επιλογές για Christian Grey από τους φαν του μυθιστορήματος Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι.  

5. Tom Hardy
Tom-Hardy
Από τους πιο πετυχημένους Άγγλους ηθοποιούς τα τελευταία χρόνια. Εντυπωσίασε σαν κακός στον τελευταίο Batman, αν και δεν είδε κανείς το πρόσωπό του (φορούσε μάσκα), αλλά έχει παίξει σε πολλές ακόμα ταινίες. Ο σκηνοθέτης- Μήδας Christopher Nolan μάλιστα φαίνεται ότι τον προτιμά ιδιαιτέρως. Το ίδιο και οι Αγγλίδες, που τον κατέταξαν στην πέμπτη θέση των πιο καυτών αντρών.

Γιώργος Σμυρνής 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b