MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Απίστευτο! Πιάσανε στον δρόμο τον David Beckham με το σώβρακο!

Μόνο με το μποξεράκι είδε ένα ολόκληρο λεωφορείο γεμάτο τουρίστες έναν από τους πιο διάσημους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη, τον David Beckham. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής αυτήν την περίοδο κατοικοεδρεύει στο Hollywood στην προσπάθεια του να λειτουργήσει ως πρεσβευτής της στρογγυλής θεάς στις σχετικά άμπαλες Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι τουρίστες έκπληκτοι είδαν τον Beckham μόνο με το μποξεράκι του και φυσικά τον τράβηξαν φωτογραφίες. Έτσι κι αλλιώς είναι κοινή πρακτική των λεωφορείων να πηγαίνουν τουρίστες σε μέρη όπου ζουν διάσημοι. Αλλά κανείς τους δεν φανταζόταν ότι θα πετύχαιναν τον Beckham σε δημόσια θέα χωρίς παντελόνι.

Ο λόγος βέβαια δεν ήταν ότι ο Άγγλος ποδοσφαιριστής ζεσταινόταν και πέταξε τα ρούχα του. Ο άνθρωπος έκανε εκείνη την ώρα φωτογράφηση για τη νέα του σειρά εσωρούχων της H&M. Έτυχε να περνάει το λεωφορείο με τους τουρίστες και αυτοί τράβηξαν φωτογραφίες με τα κινητά τους. 

Πάντως, μάλλον λαχείο του έκατσε η ιστορία του Beckham. Εκτός από την διαφήμιση για την σειρά εσωρούχων, θα έχει και τζάμπα διαφήμιση από αυτήν την ιστορία, από τις φωτογραφίες που τράβηξαν οι τουρίστες.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b