Όλα είναι εύκολα κάτω από τον ήλιο
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΣτον Εικαστικό Κύκλο φιλοξενείται από 3 Μαϊου, η έκθεση ζωγραφικής της Μαργαρίτας Σκόκου.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΠρόκειται για μια αποθέωση του χρώματος με θέματα βίαια, ποιητικά αδίσταχτα, γκροτέσκο. Παιδικές μνήμες, χιούμορ, αρσενικό και θηλυκό μαζί.
Η ίδια η δημιουργός αναφέρει:
“Τα παιδιά ζωγραφίζουν ωραία, έξυπνα, πονηρά, ονειρικά και χωρίς σκοπιμότητα. Αυτό καθώς μεγαλώνουν χάνεται, διότι μπαίνει στη ζωή τους ο ΣΤΟΧΟΣ της έγκρισης. Φόβος απόρριψης. Όλες οι ντροπές γίνονται οι αναστολές μας. Και έτσι αφαιρούν την μαγεία από τη ζωή μας. Ας κάνουμε λίγο πίσω τον φόβο και την ντροπή μας. Ας γίνουμε λίγο πιο τολμηροί. ΛΙΓΟ.”
Η Μαργαρίτα Σκόκου γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε κεραμική και ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές, αλλά και ατομικές εκθέσεις.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google