MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Adventure Eau Fraîche: το νέο άρωμα του οίκου Davidoff

Η νέα συλλεκτική έκδοση του αρώματος Adventure απευθύνεται σε άντρες που αγαπούν την περιπέτεια, όπως δηλώνει και το όνομά του. Είναι εμπνευσμένο από τη μυρωδιά που αφήνει η βροχή στα πυκνά δάση του Αμαζονία, είναι φρέσκο, δροσερό και αναζωογονητικό.

Monopoli Team

Οι νότες κορυφής είναι εμπλουτισμένες με πράσινο μανταρίνι, περγαμόντο και άνθος πορτοκαλιάς, οι νότες καρδιάς περιέχουν πιπερόριζα και βασιλικό ενώ οι νότες βάσεις του χαρακτηρίζονται «αρρενωπές» αφού σ’ αυτές κυριαρχεί το άρωμα του ξύλου κέδρου, του βέτιβερ και του μόσχου.
Το μπουκάλι είναι σε απλή αλλά αρρενωπή γραμμή και είναι κατασκευασμένο από διάφανο γυαλί για να αναδεικνύει το πράσινο και δροσερό περιεχόμενο. Η συσκευασία του μπουκαλιού δίνει την αίσθηση δέρματος και παίρνει και αυτή πράσινη απόχρωση για να εναρμονίζεται με το χρώμα του αρώματος. Πάνω της είναι ανάγλυφα χαραγμένηη λέξη Adventure.
Στη διαφήμιση του αρώματος πρωταγωνιστεί ο αστέρας του σινεμά Ewan McGregor, ο οποίος μοιράζεται μαζί μας τις πραγματικές περιπέτειες της ζωής του: το γύρο του κόσμου που πραγματοποίησε με τη μοτοσικλέτα του το 2004 και διένυσε αποστάσεις 20.000 μιλίων αλλά και την πρόσφατη περιπετειώδη αποστολή του να διασχίσει την απόσταση από το βορειότερο σημείο της Σκοτίας στο νοτιότερο σημείο της μακρινής Αφρικής.

Τα Προϊόντα
Davidoff Adventure eau Fraîche Edt Natural Spray 50ml, 100ml, συλλεκτική έκδοση.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b