MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
YΓΕΙΑ

Μήπως τα εσώρουχα βλάπτουν σοβαρά τη γυναικεία υγιεινή; Ειδικοί απαντούν

Ήρθε η ώρα να πετάξουμε τα εσώρουχά μας;

Monopoli Team

Όταν μπήκε το 2024, σκέφτηκες «νέα χρονιά, νέ@ εγώ». Αποφάσισες ότι θα κάνεις τακτικά τις γυναικολογικές σου εξετάσεις, ότι θα πηγαίνεις στον οδοντίατρο κάθε εξάμηνο κι ας φοβάσαι, έκανες μπλοκ τον τοξικό σου πρώην και προσπαθείς να αναγνωρίζεις τα red flags των ανθρώπων εκεί έξω. Μήπως είναι μία καλή στιγμή να πετάξεις και τα εσώρουχα σου;

Όταν πήρε το Grammy της, η Μάιλι Σάιρους είπε ότι δεν ξέχασε να ευχαριστήσει κανέναν, αλλά ίσως ξέχασε να φορέσει εσώρουχο. Δεν είναι η μόνη, φυσικά. Η Έμμα Στόουν, η Κένταλ Τζένερ, η Ρίτα Όρα, η Λεϊάν Πίνοκ είναι μερικές ακόμη celebrities που προτιμούν να κάνουν εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί φορώντας μόνο τα ωραία τους φορέματα και τίποτα από κάτω – είναι, όμως, κάτι που μπορεί να εφαρμοστεί και στην πραγματική ζωή; Σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς, όχι απλώς μπορεί, αλλά κάνει και καλό στην υγιεινή του αιδοίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟγκολογικοί ασθενείς: Ο δρόμος για τη θεραπεία γίνεται πιο εύκολος όταν υπάρχει στήριξη12.09.2018

Η γυναικολόγος Σιρίν Εμάντ μίλησε στο Popsugar και εξήγησε ότι πολύς κόσμος προτιμά να κυκλοφορεί commando, ειδικά όταν η εναλλακτική είναι εσώρουχα από υφάσματα που δεν αναπνέουν. «Με αυτόν τον τρόπο, μειώνουν τον κίνδυνο μυκητιάσεων και λοιμώξεων», είπε.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b