MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
DECO

Θέλεις πιο οργανωμένο σπίτι; Ακολούθησε αυτές τις 4 σκανδιναβικές αρχές

Πάρε παράδειγμα από αυτές τις σκανδιναβικές αρχές και θα απαλλαγείς από την ακαταστασία.

Monopoli Team

Μινιμαλιστική νοοτροπία, απλό στιλ και οργάνωση. Αυτές είναι τρεις από τις βασικές αρχές που κυριαρχούν στη σκανδιναβική διακόσμηση. Εκτός από τη διακόσμηση, όμως η σκανδιναβική προσέγγιση δίνει πολλά μαθήματα και για την οργάνωση του σπιτιού.

Εάν κι εσύ θέλεις να μάθεις μερικά πράγματα για το πώς θα έχεις πάντα – καλά, σχεδόν πάντα, τακτοποιημένο το σπίτι σου, ακολούθησε τις παρακάτω 4 σκανδιναβικές αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 tips για να κρατήσεις το σπίτι σου ζεστό τον χειμώνα (vid)12.09.2018

Υιοθέτησε τη νοοτροπία «less is more»

H σκανδιναβική διακόσμηση κλίνει προς τον μινιμαλισμό, υιοθετεί απλά λιτά σχέδια και ουδέτερους χρωματικούς συνδυασμούς. Όλα, περιστρέφονται γύρω από τη νοοτροπία «less is more». Και πραγματικά, αυτή είναι μια πρακτική που θα σε σώσει εάν θέλεις ένα οργανωμένο σπίτι, χωρίς ακαταστασία.

Μυήσου στην αρχή «lagom»

Η παραπάνω σουηδική ιδεολογία σχετίζεται με το να ζεις μια πιο ισορροπημένη ζωή. Τι σημαίνει αυτό σε ό,τι αφορά στην οργάνωση του σπιτιού; Το ότι θα αφήσεις τα περιττά πράγματα που έχεις συλλέξει με τα χρόνια, και απλώς γεμίζουν τον χώρο σου. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι ένα μινιμαλιστικό σπίτι δεν έχει περιττά αντικείμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b