MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΚΑΛΗ ΖΩΗ

10 tips για να κρατήσεις το σπίτι σου ζεστό τον χειμώνα (vid)

Καθώς ο χειμώνας είναι προ των πυλών υπάρχουν έξυπνοι τρόποι για να ζεσταθείτε και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Photo by Rebecca Peterson-Hall on Unsplash
Photo by Rebecca Peterson-Hall on Unsplash
Monopoli Team

Μπορεί ο χειμώνας να μην έχει δείξει ακόμη τα δόντια του, η εξασφάλιση όμως ενός ζεστού και άνετου σπιτιού γίνεται προτεραιότητα. Τα περισσότερα νοικοκυριά στη χώρα και όχι μόνο προσπαθούν κάθε χρόνο να βρίσκουν νέους τρόπους για να ζεσταθούν.

Όπως σημειώνει σχετική αναφορά στο ukstudentshouses.com, υπάρχουν αρκετοί τρόποι προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα ζεστό περιβάλλον.

1. Αγορά χαλιού:

Τα χαλιά δεν βελτιώνουν απλώς τη διακόσμησή σας, αλλά βοηθούν στη συγκράτηση της θερμότητας, ειδικά σε ξύλινα δάπεδα ή δάπεδα με πλακάκια. Ένα παχύ, ποιοτικό χαλί μπορεί να είναι μια αποδοτική επένδυση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWellness, o πολιτισμός του μέλλοντος12.09.2018

2.Κλείστε τις κουρτίνες:

Το κλείσιμο των κουρτινών ή των περσίδων μπορεί να μειώσει σημαντικά την απώλεια θερμότητας. Περίπου το 18% της θερμότητας ενός σπιτιού μπορεί να διαφύγει από τα παράθυρα. Οι θερμικές κουρτίνες είναι ακόμη πιο αποτελεσματικές, προσφέροντας μόνωση από το κρύο.

3. Δώστε χώρο στα θερμαντικά σώματα:

Αποφύγετε την τοποθέτηση επίπλων πολύ κοντά στα θερμαντικά σώματα. Η διατήρηση τουλάχιστον ενός μέτρου εξασφαλίζει καλύτερη κατανομή της θερμότητας και μειώνει τον κίνδυνο ζημιάς στα έπιπλα.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFree City: 3 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη για την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b