MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

6 συμβουλές για όμορφο, ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες

Το κρύο είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς του δέρματος.

Monopoli Team

Ο Ιανουάριος είναι ένας από τους πιο κρύους μήνες του έτους. Ως εκ τούτου, πρόκειται για μια περίπλοκη περίοδο για το δέρμα μας. Το κρύο οδηγεί σε ξηροδερμία, αυξημένη ευαισθησία και λιγότερη ελαστικότητα του δέρματος. Όλοι αυτοί οι λόγοι καθιστούν απαραίτητο να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο να διατηρούμε το δέρμα μας καθαρό και επαρκώς ενυδατωμένο. Άλλωστε μόνο με την ιδανική φροντίδα θα μπορέσει να παραμείνει όμορφο και λαμπερό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 κορυφαία συστατικά περιποίησης δέρματος που αντιστρέφουν τη γήρανση12.09.2018

6 συμβουλές ομορφιάς για υπέροχο δέρμα τον χειμώνα

Καθαρή μαξιλαροθήκη

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, το να πλένεις τακτικά τη μαξιλαροθήκη σου μπορεί να κάνει θαύματα για το δέρμα σου. Αυτό συμβαίνει επειδή τα βακτήρια περνούν εύκολα από το δέρμα στο μαξιλάρι και μπορούν να προκαλέσουν ακμή ή ερεθισμό.

Μάσκα ματιών με χαμομήλι

Περνάμε πολύ χρόνο κοιτάζοντας τις οθόνες. Μια μάσκα ματιών με χαμομήλι προσφέρει μια απαλή θεραπευτική πινελιά που βοηθά επίσης στην ανακούφιση της κόπωσης των ματιών και στη διατήρηση ενός φρέσκου και ξεκούραστου βλέμματος. Το χαμομήλι περιέχει αντιοξειδωτικά που μειώνουν την ερυθρότητα και τους μαύρους κύκλους. Μπορείς να βλάεις σακουλάκια βασμένου χαμομηλιού στο ψυγείο και το βράδυ πριν κοιμηθείς να τα βάλεις για μερικά λεπτά κάτω από τα μάτια σου.

Scrub για τα χείλη

Τους πιο κρύους μήνες, τα χείλη σκάνε και ερεθίζονται λόγω της έλλειψης ενυδάτωσης που προκαλείται από την πτώση της θερμοκρασίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να συμπεριλάβεις ένα scrub για τα χείλη στη ρουτίνα σου. Ανάμειξε ένα κουταλάκι του γλυκού κρυσταλλική ζάχαρη με λίγο μέλι για να δημιουργήσεις ένα φυσικό, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά απολεπιστικό. Η ζάχαρη απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα από τα χείλη, ενώ το μέλι θα προσφέρει ενυδάτωση.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b