MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TIPS

Ταξιδεύεις με αεροπλάνο; Πες «όχι» σε αυτά τα 3 items

Αν ταξιδεύεις με αεροπλάνο, καλύτερα να αποφύγεις 3 items.

Monopoli Team

Το ταξίδι με το αεροπλάνο είναι μια εμπειρία. Βρίσκεσαι εκεί ψηλά στα σύννεφα, ταξιδεύεις με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα και φτάνεις σε μακρινούς προορισμούς σε χρόνο μηδέν. Ο συνωστισμός μέσα στην καμπίνα όμως, το φαγητό -αν δεν έχεις κλείσει 1η θέση- και η παραμονή στην ίδια θέση για ώρες είναι τα δύσκολα κομμάτια της πτήσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτά είναι τα 10 πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του κόσμου για το 202312.09.2018

Ναι, φυσικά και υπάρχουν και τα δύσκολα, δεν είναι όλα ρόδινα και ιδανικά σε μια πτήση, οπότε καλό θα είναι να μην επιδεινώσεις και εσύ με τις επιλογές σου την κατάσταση. Την επόμενη φορά που θα πετάξεις, σε παρακαλούμε, λάβε υπόψιν σου τους 3 παρακάτω ενδυματολογικούς περιορισμούς και πίστεψέ μας, στο λέμε για το καλό σου.

1. Το λευκό (γενικά εκτός από παπούτσια)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Αν φορέσεις λευκό ειδικά total white, κινδυνεύεις να λερωθείς από οτιδήποτε -βαλίτσα, σνακς, καφέ, τον διπλανό σου- και να κάτσεις σε αυτή την άβολη κατάσταση για πολλές ώρες.

2. Τα μη ελαστικά παντελόνια

Μέσα στο αεροπλάνο θέλεις να είσαι άνετη εφόσον θα κάθεσαι για αρκετή ώρα. Ένα παντελόνι χωρίς ελαστικότητα μπορεί να είναι σικάτο, αλλά σίγουρα σε αυτή την περίπτωση δεν είναι καθόλου πρακτικό, ειδικά στην περίπτωση που πρήζεσαι λόγω αλλαγής πίεσης.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b