MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Η μέθοδος CWC είναι ο καλύτερος τρόπος για να λούζεις τα μαλλιά σου

Αν στόχος σου είναι τα υγιή και λαμπερά μαλλιά, δοκίμασε τη μέθοδο CWC.

Monopoli Team

Πιθανότατα ο τρόπος που λούζεις τα μαλλιά σου είναι αυτός που ακολουθούμε οι περισσότερες: χρησιμοποιείς πρώτα το σαμπουάν και έπειτα ολοκληρώνεις τη διαδικασία εφαρμόζοντας conditioner . Μια πρακτική που ομολογουμένως είναι απόλυτα σωστή. Στην πραγματικότητα, δεν πρέπει να παραλείπεις ποτέ το βήμα του conditioner γιατί χρησιμεύει στην αναπλήρωση της υγρασίας, της απαλότητας και της ελαστικότητας της τρίχας, αποτρέποντας το σπάσιμο, τη θαμπή και ξηρή όψη.

Ωστόσο, όσο κι αν φαίνεται περίεργο, μια νέα μέθοδος, τη CWC, που αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματική και προτείνει να χρησιμοποιείς το conditioner όχι μόνο μετά το πλύσιμο, αλλά και πριν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς να διατηρείς απόλυτα ίσια τα μαλλιά χωρίς να τα καταστρέφεις12.09.2018

Πώς να λούσεις τα μαλλιά σου εφαρμόζοντας τη μέθοδο CWC

Η μέθοδος CWC (C ontinioner= conditioner, W ash = σαμπουάν, C onditionner = conditioner) αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού, ειδικά για τα ξηρά, ταλαιπωρημένα και μακριά μαλλιά που τείνουν να σπάνε. Εάν το conditioner εφαρμοστεί στα μήκη και στις άκρες των μαλλιών πριν το πλύσιμο, τα προστατεύει από το στέγνωμα. Γιατί το σαμπουάν σου, όσο απαλό κι αν είναι, δεν είναι θεραπεία, αλλά καθαριστικό. Πρέπει λοιπόν να εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής και όχι στα μήκη και τις άκρες. Σε αυτήν την περιοχή, το καθαριστικό αποτέλεσμα του σαμπουάν που γλιστράει κατά το ξέπλυμα είναι αρκετό. Μπορεί ακόμη και να είναι πολύ λειαντικό για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά και φυσικά ξηρές δομές. Με τη μέθοδο CWC, το conditioner τυλίγει τα μαλλιά σαν προστατευτικό πέπλο και τα προστατεύει από περαιτέρω φθορά και στέγνωμα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b