MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Πώς να διατηρείς απόλυτα ίσια τα μαλλιά χωρίς να τα καταστρέφεις

Οι συμβουλές για απόλυτα ίσια, αλλά και υγιή απαλά μαλλιά.

Monopoli Team

Η υγρασία δεν είναι φίλος των μαλλιών, τα κάνει να φριζάρουν και ο αέρας τα στεγνώνει. Με λίγα λόγια, δύο συνθήκες που θα μπορούσαν να εξαφανίσουν το όνειρό σου για τέλεια ίσια μαλλιά, απαλά σαν κασμίρ.

Ωστόσο, η «φροντίδα» είναι η μαγική λέξη που εξασφαλίζει αυτό το αποτέλεσμα. Αυτή η χειρονομία κάνει τα μαλλιά υγιή και τους χαρίζει το σωστό επίπεδο θρέψης και ενυδάτωσης που τα προστατεύει από το κρύο (σιγά σιγά, κυρίως το βράδυ), την υγρασία και το heat styling.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕποχική τριχόπτωση ή μήπως χρειάζεται συμβουλή δερματολόγου;12.09.2018

Οι top 5 κινήσεις φροντίδας για τέλεια ίσια μαλλιά

Έλεγχος θερμότητας

Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι αυτά που καταπονούνται από την υπερβολική ζέστη. Αυτός είναι ο λόγος που ο έλεγχος θερμότητας είναι η λύση για όλα. Όταν χρησιμοποιείς πιστολάκι μαλλιών, ισιωτικό ή σίδερο, είναι απαραίτητο να ρυθμίσεις την κατάλληλη θερμοκρασία για τον τύπο των μαλλιών σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΞηρά και φριζαρισμένα μαλλιά; Μάθε πώς να χρησιμοποιείς σωστά το λάδι καρύδας για να τα μεταμορφώσεις12.09.2018

Pre-styling

Πριν το styling πρέπει να χρησιμοποιείς πάντα έναν θερμοπροστατευτικό ορό που βοηθά, στην πραγματικότητα, να δημιουργηθεί μια μεμβράνη στα μαλλιά για να τα απομονώσει κατά κάποιο τρόπο από την υπερβολική θερμότητα, διατηρώντας την ποιότητα της υφής τους απαλή και λαμπερή.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b