MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Η απόχρωση Cherry Cola Red είναι το απόλυτο νέο trend για τα μαλλιά

Αν ανήκετε στην κατηγορία των beauty enthusiast, τότε γνωρίζετε σίγουρα ότι οι ψυχροί τόνοι στις βαφές των μαλλιών είναι old news.

Monopoli Team

Τα μαλλιά αποκτούν υποτόνους που «γλυκαίνουν» την επιδερμίδα και τη βοηθούν να δείχνει πιο ροδαλή. Μία τέτοια επιλογή είναι και αυτή της Ντούα Λίπα, το cherry cola red.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς να διατηρείς απόλυτα ίσια τα μαλλιά χωρίς να τα καταστρέφεις12.09.2018

Γιατί όλες οι μελαχρινές βάφουν τα μαλλιά τους στην απόχρωση cherry cola red;

Οι παλιοί θυμούνται την επέλαση των κόκκινων αποχρώσεων στα 00s και οι νέες σίγουρα έχουν εντοπίσει τη viral απόχρωση που πρωταγωνιστεί στα some. Μία απόχρωση που χαρίζει βάθος και λάμψη στις μελαχρινές αποχρώσεις. Το cherry cola red θυμίζει το κερασί χρώμα γνωστού αναψυκτικού. Είναι κόκκινο, χωρίς να ginger, χωρίς να θυμίζει περούκα και δίνει ενδιαφέρον στα σκουρόχρωμα καστανά. . Έχει τόνους μαόνι που συνδυάζονται με το κόκκινο και το βιολετί. Είναι ένα καστανό χρώμα που πλησιάζει στο χρώμα της σανγκρίας (sangria). Είναι πολυδιάστατο και έτσι, μπορεί να δείχνει διαφορετικό ανάλογα με το πού πέφτει το φως του ήλιου.Τέλος, είναι μια αναδρομή στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Μπορεί να χρειαστούν μερικές επισκέψεις στο κομμωτήριο για να πετύχετε το χρώμα που θέλετε ενώ μετά, θα χρειαστεί καλή συντήρηση. Αν πρέπει να δείξετε μία φωτογραφία αυτή τη στιγμή στον κομμωτή σας είναι αυτή της Ντούα Λίπα.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b