MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Sporty trends στα οποία δύσκολα μπορείς να αντισταθείς

Αν το αθλητικό στυλ είναι και το δικό σου αγαπημένο, ή αν απλά θέλεις να αποκτήσεις περισσότερες επιλογές στο στιλιστικό κομμάτι, παρακάτω σου έχουμε όλα τα sporty trends της σεζόν που διανύουμε και σε καλούμε να διαλέξεις το αγαπημένο σου.

Monopoli Team

Τα τελευταία χρόνια το αθλητικό στυλ κερδίζει τις καρδιές όλο και περισσότερων fashionistas ανά την υφήλιο και κάνει την εμφάνισή του, όχι μόνο στις αίθουσες του γυμναστηρίου, αλλά και σε πολλές εκφάνσεις της καθημερινότητας. Τα sporty ντυσίματα δεν είναι απλά άνετα, αλλά τραβάνε και όλα τα βλέμματα με τα cool vibes που αφήνουν στο πέρασμά τους. Αυτό τα κάνει περιζήτητα και τους δίνει μία σημαντική θέση στη ντουλάπα των οπαδών της μόδας.

Αν το αθλητικό στυλ είναι και το δικό σου αγαπημένο, ή αν απλά θέλεις να αποκτήσεις περισσότερες επιλογές στο στιλιστικό κομμάτι, παρακάτω σου έχουμε όλα τα sporty trends της σεζόν που διανύουμε και σε καλούμε να διαλέξεις το αγαπημένο σου. Ας τα δούμε λοιπόν!

Πειραματίσου με το athleisure style

To athleisure είναι η τάση της μόδας που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια και φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει. Το συγκεκριμένο trend συνδυάζει άνεση και στυλ, ενώ είναι εμπνευσμένο από το χώρο του αθλητισμού και τα αθλητικά ρούχα. Συνδυάζει λοιπόν πολύχρωμα sneakers, φόρμες, και αθλητικά αξεσουάρ με κομψά κομμάτια, δημιουργώντας ένα χαλαρό, αλλά μοδάτο look.

Αν θέλεις να υιοθετήσεις και εσύ αυτό το στυλ, σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ανθεκτικά αθλητικά outfit, που θα κρατήσουν στο χρόνο. Η εποχή ευνοεί τις νέες αγορές, καθώς οι εποχιακές εκπτώσεις, όπως είναι η Black Friday της intersport, προσφέρουν αθλητικά είδη στις χαμηλότερες τιμές της σεζόν.

@unsplash

Βρες τα αγαπημένα σου sneakers

Τα sneakers είναι αναμφισβήτητα τα πιο περιζήτητα παπούτσια των τελευταίων χρόνων, καθώς φοριούνται κυριολεκτικά με τα πάντα. Συνδυάζονται αρμονικά με ένα μακρύ φόρεμα, με ένα formal κοστούμι και με κάθε λογής παντελόνι, στολίζοντας αμέτρητα outfits. Στην αγορά θα τα βρεις σε διάφορα σχέδια και χρώματα, αλλά εμείς σου προτείνουμε να κινηθείς safe και να επιλέξεις ένα λευκό ζευγάρι, που είναι και το πιο πολυσυζητημένο.

Μόλις λοιπόν βρεις τα αγαπημένα σου παπούτσια, φρόντισε να ταιριάζουν ιδανικά στο πόδι σου και απόλαυσε ώρες άνετου περπατήματος. Τι θα έλεγες να χρησιμοποιήσεις και μία από τις διαθέσιμες εφαρμογές, όπως είναι το WalkFit, και να καταμετράς τα καθημερινά σου βήματα; Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να αξιολογείς την κάθε σου μέρα και θα δημιουργήσεις σταδιακά μία πιο υγιεινή ρουτίνα.

Εμπνεύσου από το τένις

Το τένις και τα διάφορα άλλα αθλήματα επηρεάζουν διαρκώς τη βιομηχανία της μόδας και δίνουν έμπνευση στους μεγαλύτερους σχεδιαστές. Τελευταία μεγάλα trends ανακηρύσσονται πανηγυρικά οι χαρακτηριστικές μίνι φούστες και τα active φορέματα, παρμένα από τις αρχές των 80s. Οι πασαρέλες φέτος γέμισαν από τα συγκεκριμένα outfits, τα οποία προσδοκούν να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σου.

Για αυτό το λόγο, οι fashion editors προτείνουν να τα φοράς παντού. Διάλεξε λοιπόν την αγαπημένη σου φούστα, συνδύασέ την με ένα blazer και τα καθημερινά σου μποτάκια και φόρεσέ τα μια μέρα στο γραφείο. Στη συνέχεια, απλά άλλαξε παπούτσια, βγάλε το blazer και πήγαινε γυμναστήριο. Οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές και μπορείς να τις προσαρμόσεις στο προσωπικό σου γούστο.

Πες ναι στις ολόσωμες φόρμες

Οι ελαστικές ολόσωμες φόρμες, εμπνευσμένες από τα διάφορα είδη χορού, φαίνεται να έχουν κερδίσει μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου για αυτήν τη σεζόν. Οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές δημιουργούν ολόσωμα κομμάτια και τα συνδυάζουν με κομψά αξεσουάρ. Προτιμούν τα πιο λεπτά υφάσματα, καθώς τα θεωρούν καταλληλότερα για την καθημερινότητα και δημιουργούν ρούχα που χαρίζουν έξτρα κίνηση και άνεση.

Αν είσαι τολμηρή, φόρα τη μόνη της σε μία βραδινή εμφάνιση και ετοιμάσου να συζητηθείς. Αν πάλι θέλεις να την ενσωματώσεις στην κάθε σου ημέρα, μπορείς να κάνεις layering με ζακέτες ή cropped και off shoulder πουλόβερ. Πειραματίσου λοιπόν και δημιούργησε το look που σου ταιριάζει απόλυτα.

@unsplash

Ντύσου με βιώσιμη μόδα

Το απόλυτο trend, που υποστηρίζεται από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές της μόδας και υιοθετείται από celebrities και stars, είναι η βιώσιμη μόδα. Η τάση αυτή επηρεάζει, όπως είναι αναμενόμενο και τα sporty outfits και προστάζει βιώσιμες λύσεις. Η κλιματική αλλαγή είναι πλέον γεγονός και όλοι μας προσπαθούμε να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι για την προστασία του πλανήτη. Προτίμησε λοιπόν αθλητικά ρούχα από οργανικά υλικά ή ανακυκλωμένα υφάσματα και αγόρασέ τα από εταιρείες που υιοθετούν δίκαιες πρακτικές και δείχνουν ουσιαστικό σεβασμό ως προς τον άνθρωπο και τα ζώα.

Το sustainable fashion δεν είναι απλά μία τάση που θα φύγει, αλλά ένας τρόπος ζωής που δείχνει έμπρακτα την αγάπη μας προς το σπίτι μας.

Τέλος να θυμάσαι, ότι και να επιλέξεις, είναι καλό να αντικατοπτρίζει εσένα και το μοναδικό εαυτό σου! Βάλε στο προσωπικό σου στυλ τις sporty επιρροές που σου αρέσουν και δώσε δυναμισμό στην κάθε σου ημέρα!

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b