MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Greens Superfoods Powders: Όλη η αλήθεια για τις πράσινες σκόνες που υπόσχονται υγεία και μακροζωία

Εάν παρακολουθείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το πιθανότερο είναι ότι έχετε δει τουλάχιστον έναν influencer να προωθεί τα Greens Superfoods Powders ως την καλύτερη λύση για να έχουμε όλοι υγεία και ευεξία.

Monopoli Team

Με τόσες πολλές διαφορετικές επωνυμίες και με τόσο ισχυρό μάρκετινγκ που υπάρχει στον κόσμο της διατροφής και της ευεξίας, είναι εύκολο να αναρωτηθούμε αν αυτά τα Greens Superfoods Powders που πλέον εμφανίζονται παντού είναι κάτι που πραγματικά πρέπει να προσθέσουμε στη διατροφή μας. Αν θέλετε να μάθετε την αλήθεια συνεχίστε την ανάγνωση.

Τι είναι τα Greens Superfoods Powders

Τα Greens Powders (γνωστά και ως σκόνες/μείγματα υπερτροφής), είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που συνήθως αποτελείται από ένα μείγμα αφυδατωμένων φρούτων και λαχανικών. Και ενώ το περιεχόμενο αυτών των σκονών διαφέρουν από μάρκα σε μάρκα, η πλειοψηφία τους περιέχει περίπου 25-40 διαφορετικά συστατικά συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων εκχυλισμάτων, βιταμινών, μετάλλων, προβιοτικών, φυσικών γλυκαντικών και άλλων φυτικών συστατικών.

Και φυσικά οι υποστηρικτές αυτών των σκονών μας κάνουν να πιστεύουμε ότι δεν χρειάζεται να τρώμε πλέον φρούτα και λαχανικά, γιατί μπορούμε απλά να αναμείξουμε μια σκόνη σε ένα ρόφημα και να πάρουμε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε. Αλλά είναι πραγματικά καλό για εμάς και πρέπει να βασιζόμαστε σε αυτές τις σκόνες;

Λειτουργούν πραγματικά τα Greens Superfoods Powders

Ας κοιτάξουμε πέρα ​​από το μάρκετινγκ και ας δούμε όλα τα επιστημονικά στοιχεία.

Ισχυρισμός 1: Ενίσχυση ενέργειας

Πολλές από αυτές τις σκόνες περιέχουν ενώσεις που σας κάνουν να νιώθετε ότι βρίσκεστε σε εγρήγορση, όπως το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, το οποίο περιέχει καφεΐνη και ως εκ τούτου μπορεί να έχει ενεργειακή δράση.

Μια μικρή μελέτη 63 υγιών γυναικών που διερεύνησε τις επιδράσεις μιας σκόνης με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού στη ζωτικότητα, την ενέργεια και την αντίληψη της ευεξίας, διαπίστωσε ότι όσες έλαβαν τη συγκεκριμένη σκόνη καθημερινά για 12 εβδομάδες ανέφεραν σημαντικά υψηλότερα επίπεδα ενέργειας, σε σχέση με εκείνες που έλαβαν ένα εικονικό φάρμακο.

Ωστόσο, αυτή είναι μόνο μία μικρή μελέτη και τα συνολικά ευρήματα ότι η σκόνη των χόρτων αύξησε την ενέργεια δεν ήταν πειστικά. Επομένως χρειάζεται να γίνει πολύ περισσότερη έρευνα σε αυτόν τον τομέα πρώτα.

Αν λοιπόν έχετε ανάγκη από μια ώθηση ενέργειας, είναι καλύτερο να βασιστείτε σε κάποιο πραγματικό φαγητό ή ίσως ένα φλιτζάνι καφέ για μια γρήγορη (και φθηνότερη) λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒιταμίνη Β12: Σε τι μας ωφελεί και σε ποιες τροφές βρίσκεται12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b