Οι Γαλλίδες πίνουν νερό αγκινάρας για το φούσκωμα και φαίνεται πως βοηθάει
Βιταμίνη Α, C, Β1, και ιχνοστοιχεία όπως μαγνήσιο, ψευδάργυρο και ασβέστιο, είναι μόνο μερικά από τα οφέλη του «νερού αγκινάρας».
Θα το παραδεχτώ πως ακούγοντας για αγκινάρες, έρχεται στο μυαλό μου, ένα όχι και τόσο γευστικό φαγητό, που παραπέμπει σε μπάμιες και έχω δώσει μεγάλη “μάχη” για να φύγει από το μενού της οικογένειας.
Ωστόσο παραδέχομαι πως το να αφαιρέσουμε τέτοια λαχανικά από την διατροφή, μόνο αρνητικές συνέπειες μπορεί να έχει, αφού προσφέρουν στον οργανισμό μόνο πολύτιμα οφέλη. Μπορεί λοιπόν, μερικοί να «κράζουμε τις αγκινάρες», στην Γαλλία όμως, τις έχουν εκτιμήσει ιδιαιτέρως, και αυτό γιατί βοηθά στην καλύτερη υγεία του εντέρου και συγκεκριμένα στο φούσκωμα.
Στην Γαλλία , το νερό αγκινάρας πρωταγωνιστεί στα wellness trends των ημερών και όχι άδικα, αφού σύμφωνα με τους ειδικούς, προσφέρει βιταμίνη Α, C, Β1, και ιχνοστοιχεία όπως μαγνήσιο, ψευδάργυρο και ασβέστιο.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.