MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OMOΡΦΙΑ

Τα μεγαλύτερα beauty λάθη που κάνεις στις διακοπές σου

Αν ετοιμάζεσαι για διακοπές, τα παρακάτω beauty tips είναι για σένα. Πριν ξεκινήσουν οι διακοπές, θα ξέρεις όλα όσα δεν πρέπει να κάνεις!

Monopoli Team

Ποια δεν θέλει να έχει λαμπερή και νεανική επιδερμίδα όλο το καλοκαίρι; Την φανταζόμαστε λοιπόν λαμπερή, υγιή και κάπως πιο μαυρισμένη, τόσο όσο να αναδεικνύεται η λάμψη που αποκτήσαμε από την ξεκούραση και την επαφή μας με τη φύση. Και τι περίεργο; Σχεδόν ποτέ τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Θυμήσου αυτά τα 4 tips όσο θα βρίσκεσαι σε όποιο απομακρυσμένο μέρος επιλέξεις και θα επιστρέψεις σίγουρα σε αρκετά καλύτερα κατάσταση απ’ ό,τι επέστρεφες μέχρι πέρυσι. Πριν ξεκινήσουν οι διακοπές… θα ξέρεις όλα όσα δεν πρέπει να κάνεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 πλεξούδες εμπνευσμένες από το TikTok για να ξεχωρίσεις αυτό το καλοκαίρι12.09.2018

Δεν φοράμε αντηλιακό όταν μετακινούμαστε

Όλες χρησιμοποιούμε το αντηλιακό μας, και μάλιστα ξανά και ξανά, όσο βρισκόμαστε στην παραλία αλλά αυτό που ξεχνάμε είναι ότι είναι πολύ σημαντικό να το φοράμε και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας. Με ό,τι κι αν ταξιδέψουμε και όσες ώρες κι αν είναι η διαδρομή μας, λίγες ή πολλές, οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου θα μας βρουν και μάλιστα απροστάτευτες! Ας μην το ξεχάσουμε ούτε αν περάσουμε πέντε ώρες στο κατάστρωμα ούτε αν διανύσουμε μία απόσταση 150 χιλιομέτρων με τρένο ούτε και αν είμαστε ήδη στο νησί και η απόσταση για την παραλία είναι 45 λεπτά περπάτημα ή οδήγηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe French way: Οι Γαλλίδες παίρνουν πάντα αυτά τα 5 items μαζί τους στις διακοπές12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b