Αστυνομική
Σπασμένος Καθρέφτης
Μια από τις πιο γνωστές μεταφορές βιβλίου της Άγκαθα Κρίστι στη μεγάλη οθόνη, με ένα εντυπωσιακό καστ από αστέρες του Χόλιγουντ (Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Ροκ Χάντσον, Κιμ Νόβακ, Τόνι Κέρτις) και την αξέχαστη Άντζελα Λάνσμπερι στον εμβληματικό ρόλο της Μις Μαρπλ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 105'
Monopoli Team
27.06.2023
A
A
Υπόθεση
Λίγα λόγια για τη ταινία
Η γενέτειρα της Μις Μαρμπλ είναι ενθουσιασμένη όταν μια μεγάλη κινηματογραφική εταιρία έρχεται για να γυρίσει ταινία με διάσημους πρωταγωνιστές. Όμως, οι δύο κύριες γυναίκες του καστ μισούνται και η μία, η Μαρίνα, παίρνει απειλητικά σημειώματα. Όταν ένας άντρας δολοφονείται με δηλητήριο, όλοι πιστεύουν πως το ποτό προορίζονταν για την Μαρίνα.
Λίγα λόγια για τη ταινία
Απολαυστική ταινία μυστηρίου με στοιχεία κωμωδίας, βασισμένη στο μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι, The Mirror Crack’d from Side to Side (1962). Έχοντας υπογράψει μια σειρά από περιπέτειες του Πράκτορα 007, ο Γκάι Χάμιλτον, σκηνοθέτης της ταινίας, ξεκινά τα θρίλερ μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι – θ’ ακολουθούσε, δυο χρόνια αργότερα, το «Έγκλημα Κάτω από τον Ήλιο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡεβέκκα12.09.2018
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τίτλος: The Mirror Crack'd
Σκηνοθεσία: Γκάι Χάμιλτον
Σενάριο: Τζόναθαν Χέηλς, Μπάρι Σάντλερ
Παίζουν: Γουέντι Μόργκαν, Τζέραλντιν Τσάπλιν, Εντουαρντ Φοξ, Άντζελα Λάνσμπερυ, Μωρήν Μπένετ, Κιμ Νόβακ, Ελίζαμπεθ Τέηλορ, Τόνυ Κέρτις, Ροκ Χάντσον, Μάργκαρετ Κόρτνενεϋ
Παραγωγή: EMI Films GW Films
Διάρκεια: 105'
Χώρα: Ηνωμένο βασίλειο
Έτος: 1980
Διανομή: Summer Classics
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο Αλέξανδρος Κτιστάκης στον Σταυρό του Νότου
Η 31η Τελετή Απονομής των Critics’ Choice Awards αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Από το Σύνταγμα μέχρι το Πάρκο Τρίτση: Πού θα αλλάξει χρονιά η Αθήνα – με ελεύθερη είσοδο
Πού θα βρεις τις πιο ιδιαίτερες βασιλόπιτες για το 2026;
Συν & Πλην: «Η συναρπαστική εξέγερση του Χούλιο Τόγκα» στο Προσκήνιο
Το top 10 των Ελλήνων κριτικών κινηματογράφου για το 2025
Γιορτές με ένα ποτήρι στο χέρι – Πότε η κοινωνική συνήθεια γίνεται κάτι πιο γκρίζο;
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 30 Δεκεμβρίου
Ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει τον Ιανουάριο στον Σταυρό του Νότου
Κέλλυ, της Βασιλικής Βλάχου στο Θέατρο 104