MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Έλενα Ξενάκη: «Να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην Ολυμπιάδα που τόσο μας λείπει»

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών έδειξε το πολύ καλό της πρόσωπο μέσα στη χρονιά που πέρασε και η φουνταριστή της ομάδας, Έλενα Ξενάκη, μιλά στο Gwomen για αυτή την ομάδα που μας χάρισε και σκοπεύει να μας χαρίσει κι άλλες όμορφες στιγμές

Monopoli Team

Η στιγμή που η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ ήταν από τις ωραιότερες για τον ελληνικό αθλητισμό μέσα στο 2022 και έδειξε πως αυτή η ανανεωμένη ομάδα θα ξεκινήσει με πολλή… φόρα για την Ολυμπιακή πρόκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈλβις Πρίσλεϊ: Όσα δεν ξέρατε για την ταραχώδη ζωή του βασιλιά του rock n’ roll12.09.2018

Η βασική παίκτρια της Εθνικής και τοπ σκόρερ της χρονιάς, Έλενα Ξενάκη, μιλώντας στο GWomen εξήγησε πως το αργυρό μετάλλιο τις έκανε να χαρούν αλλά τους έλειψε η καλύτερη θέση στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης: «Νομίζω πως με το μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο! Παρ’ όλα αυτά, νομίζω ότι εμφανιστήκαμε πολύ βελτιωμένες και πολύ καλύτερες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που προηγήθηκε του Ευρωπαϊκού. Εκεί, όμως, είχαμε ένα κακό παιχνίδι με την Ολλανδία που έκρινε και την είσοδο στην τετράδα και γι’ αυτό δεν βρεθήκαμε στα μετάλλια. Είναι πολύ μικρές οι διαφορές μεταξύ των ομάδων και αυτό το παιχνίδι μας στοίχισε. Το κρατάμε το μετάλλιο όμως και εννοείται πως μας δίνει ώθηση για αυτά που έρχονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHot or Not #45: Όσα μας άρεσαν και όσα μας «χάλασαν» αυτή την εβδομάδα12.09.2018

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο gwomen.gr

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b