MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Ένας καλός κωμικός είναι σίγουρα και καλός ηθοποιός

Τον έχουμε δει να παίζει τον φαντάρο στην ταινία Λούφα και Απαλλαγή. Αυτή τη φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης φοράει ξανά τα χακί για την παράσταση «Ο Βαπτιστικός» στο Θέατρο Ολύμπια και μιλάει για τον ρόλο του, την υποκριτική, αλλά και τον ελληνικό στρατό.

Monopoli Team

Αποτελεί έναν από πιο αγαπητούς Έλληνες κωμικούς. Ο λόγος για τον Θανάση Τσαλταμπάση, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση, «Ο Βαπτιστικός» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη, που παίζεται στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας». Μια παράσταση που έχει λάβει διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς και που γίνεται «μάχη» για ένα εισιτήριο, με διαδοχικά sold out.

Εκεί ο Τσαλταμπάσης υποδύεται τον Μάρκο Κορτάση, έναν μάγειρα του 4ου Λόχου, του 61ου Συντάγματος κατά την περίοδο της επιστράτευσης του 1918. Οι κωμικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη, φτάνοντας σε μια φανταστική κορύφωση, προς το τέλος της παράστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Βαπτιστικός: Η οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη στο Θέατρο Ολύμπια, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πέτρου12.09.2018

Λίγο μετά την παράσταση της πρεμιέρας, ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε μια στάση απαντώντας στις ερωτήσεις μας.

Στους περισσότερους προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως συμμετέχεις σε μια οπερέτα, όπως ο Βαπτιστικός. Πώς έγινε αυτή η συνεργασία;

Όσοι γνωρίζουν λίγο περισσότερο την κλασική αυτή οπερέτα, θα ξέρουν ότι υπάρχει ένας και μοναδικός ρόλος, που είναι γραμμένος χωρίς κάποιο τραγούδι. Γι’ αυτό και συνήθως στα ανεβάσματα του Βαπτιστικού, το ρόλο αυτό αναλαμβάνει ηθοποιός, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ρόλους όπου συναντούμε τραγουδιστές του λυρικού τραγουδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στο Θέατρο: Κερδίστε προσκλήσεις για τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο gazetta.gr

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b