MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τι να κάνετε αν έχετε κουραστεί με τις δίαιτες

Τρόποι για να αισθανόμαστε καλύτερα με την διατροφή μας στην περίπτωση που έχει εξαντληθεί ο οργανισμός μας από τις αυστηρές δίαιτες.

Monopoli Team

Η διατροφική κόπωση συμβαίνει όταν μόνο με τη σκέψη να ακολουθήσετε μια άλλη δίαιτα αισθάνεστε άγχος, αλλά ταυτόχρονα η σκέψη να εγκαταλείψετε τους κανόνες διατροφής σας κάνει επίσης να αισθάνεστε άβολα. Όταν νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μια ατέρμονη μάχη για να βρείτε μια ειρηνική σχέση με το φαγητό, εν μέσω διαρκώς αντικρουόμενων διατροφικών συμβουλών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 μύθοι για την υγιεινή διατροφή που πρέπει να σταματήσετε να πιστεύετε12.09.2018

Για όσους αγωνίζεστε με τις δίαιτες, η καλύτερη προσέγγιση θα μπορούσε να είναι να εγκαταλείψετε εντελώς αυτούς τους κανόνες διατροφής, να έρθετε ξανά σε επαφή με το σώμα σας και τελικά να αισθανθείτε γαλήνη μέσω της Διαισθητικής Διατροφής, της πράξης του να τρώτε διαισθητικά.

Όταν μια δίαιτα «αποτυγχάνει» οδηγείστε στο να πιστεύετε ότι για όλα φταίτε εσείς, ότι δεν προσπαθείτε αρκετά, ότι δεν έχετε κανέναν έλεγχο, ότι χρειάζεστε περισσότερη θέληση. Όμως στην πραγματικότητα, ο λόγος που οι δίαιτες αποτυγχάνουν τις περισσότερες φορές είναι απλώς μια βιολογική απάντηση στη στέρηση που έχει υποστεί το σώμα σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 τρόποι για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας12.09.2018

Η δίαιτα είναι ένα μέσο ελέγχου του σώματός σας. Ο έλεγχος κάνει το σώμα σας να αισθάνεται ότι απειλείται και αυτή η απειλή αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο το σώμα σας επεξεργάζεται την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Διατροφή
VIMA_WEB3b