MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΥΓΕΙΑ

6 συνήθειες για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

Η εγκυμοσύνη, το στρες, η έλλειψη πρωτεϊνών και οι δερματικές παθήσεις είναι μερικές από τις κυριότερες αιτίες της τριχόπτωσης. Μάθετε πώς να την αντιμετωπίσετε.

Monopoli Team

Η τριχόπτωση στις γυναίκες μπορεί να οδηγήσει σε άβολες καταστάσεις και αγωνία γιατί αισθάνονται ότι δεν είναι όμορφες όταν έρχονται αντιμέτωπες μ’ αυτήν. Τα συμπτώματα της μπορεί να διαφέρουν από ήπια έως σοβαρά όπως υποχώρηση της γραμμής των μαλλιών, φαλακρά μπαλώματα, αραίωση των μαλλιών κλπ.

Η αντιμετώπιση της τριχόπτωσης εξαρτάται από:
  •  Διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες

Η λήψη αρκετής πρωτεΐνης είναι σημαντική για τα μαλλιά σας. Μπορείτε να καταναλώνετε έναν συνδυασμό φασολιών, κρέατος και φρέσκων αγροτικών προϊόντων για να ενισχύσετε την υγιή και δυνατή ανάπτυξη των μαλλιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRed hair don’t care: Οι πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις του κόκκινου για τη σεζόν12.09.2018
  • Βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής

Οι βιταμίνες και τα κατάλληλα συμπληρώματα μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της τριχόπτωσης. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα που μπορείτε να πάρετε χωρίς παρενέργειες.

  • Μασάζ μαλλιών

Το σωστό μασάζ στο κεφάλι προωθεί την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής διεγείροντας έτσι τους θύλακες των τριχών σας.

  • Διαχείριση του άγχους

Όταν ανησυχείτε, τα μαλλιά σας γίνονται πιο λεπτά. Όταν αγχώνεστε υπερβολικά, τα μαλλιά σας πέφτουν ή αραιώνουν. Στην περίπτωση αυτή, η διαχείριση του άγχους σας είναι ο μόνος τρόπος για να το αποτρέψετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί σπάνε τα μαλλιά σας; Δείτε πώς να αποτρέψετε αυτή την ανεπιθύμητη κατάσταση12.09.2018
  • Ενδυνάμωση μαλλιών σε βάθος

Τα μαλλιά σας μπορεί να πέφτουν επειδή είναι αφυδατωμένα και αδύναμα. Η ενδυνάμωση μαλλιών είναι σημαντική, αν θέλετε να αποφύγετε τα ξηρά και αδύναμα μαλλιά.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b