MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Haider Ackermann: Γνωρίστε τον σχεδιαστή πίσω από τις iconic εμφανίσεις του Φεστιβάλ Βενετίας

Ο Haider Ackermann είναι Γάλλος σχεδιαστής ready to wear ενδυμάτων με καταγωγή από την Κολομβία που ζει στο Παρίσι και βρίσκεται πίσω από μερικά από τα πιο εμβληματικά red carpet looks

Monopoli Team

Τις τελευταίες ημέρες τα βλέμματα του κόσμου της μόδας στράφηκαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας 2022 και τις εμφανίσεις των πιο διάσημων stars εκεί (και λέμε στράφηκαν καθώς στην άλλη πλευρά του πλανήτη, στην Νέα Υόρκη μόλις ξεκίνησε η Εβδομάδα Μόδας με τα shows των σχεδιαστών). Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η πιο iconic εμφάνιση στην Βενετία έχει όνομα, αυτό του «μικρού πρίγκιπα» της μεγάλης οθόνης όπως τον αποκαλούν πολλοί, Timothee Chalamet.

Ο 26χρονος ηθοποιός (και style icon) έκανε όμως την πιο bold εμφάνισή του μέχρι σήμερα στο κόκκινο χαλί και προκάλεσε φρενίτιδα στα social media. Περίμενε μάλλον το Φεστιβάλ Βενετίας και τη δεύτερη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Luca Guadagnino και την ταινία Bones & All για να τα δώσει όλα. Κόκκινο outfit από τον αγαπημένο του σχεδιαστή και φίλο Haider Ackermann. Το jumpsuit σε μεταλλιζέ κόκκινο χρώμα είχε halterneck ντεκολτέ που αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα χέρια του νεαρού που έφτασε φορώντας μάυρα γυαλιά ηλίου, τα οποία στην συνέχεια έβγαλε για να χαρίσει το πιο γλυκό του χαμόγελο στους φωτογράφους.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b