MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

10 ιδέες για να αναδείξεις το μπαλκόνι σου

Οι μέρες και οι νύχτες του καλοκαιριού είναι πιο ωραίες όταν αράζεις χαλαρά στο μπαλκόνι – με παρέα ή και μόνος/η – παρά όταν περνάς περισσότερο χρόνο μέσα στο διαμέρισμά σου.

Photo by Artur Aleksanian on Unsplash
Photo by Artur Aleksanian on Unsplash
Monopoli Team

Οι μέρες και οι νύχτες του καλοκαιριού είναι πιο ωραίες όταν αράζεις χαλαρά στο μπαλκόνι – με παρέα ή και μόνος/η – παρά όταν περνάς περισσότερο χρόνο μέσα στο διαμέρισμά σου. Ακόμα κι αν ο χώρος του μπαλκονιού σου είναι περιορισμένος, υπάρχουν τρόποι να τον αξιοποιήσεις και να τον κάνεις να φαίνεται τόσο όμορφος και φιλόξενος, που δεν θα θέλεις να φύγεις απ’ εκεί.

Η ομάδα της Phaedrus Living μοιράζεται σήμερα μαζί σου 10 έξυπνες ιδέες που θα σου δώσουν έμπνευση για να ξεκινήσεις τη μετατροπή του μπαλκονιού σου στο πιο… γουστόζικο και χαλαρωτικό καλοκαιρινό καταφύγιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΙδέες διακόσμησης του κήπου σας, εμπνευσμένες από ελληνικά ξενοδοχεία12.09.2018

1. Μικρά, απλά και λιτά έπιπλα

Ένα μικρό τραπεζάκι και μια-δυο καρέκλες είναι ότι πρέπει για να απολαμβάνεις τον πρωινό σου καφέ – ή ένα βραδινό, δροσερό κοκτέιλ – στο μπαλκόνι. Αν ο χώρος σου είναι ιδιαίτερα περιορισμένος, προτίμησε αναδιπλούμενα έπιπλα, που αποθηκεύονται εύκολα, ελευθερώνοντάς σου αρκετό χώρο για τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας.

2. Φυτά και ιδιωτικότητα

Το αναζωογονητικό πράσινο, τα έντονα χρώματα και τα μοναδικά αρώματα των αγαπημένων σου φυτών θα δώσουν την… αίσθηση του κήπου στο μπαλκόνι σου. Δεν χρειάζεται να τοποθετήσεις τις γλάστρες στο πάτωμα όπου θα σου «κλέβουν» πολύτιμο χώρο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ζαρντινιέρες στα κάγκελα, κρεμαστές γλάστρες, ή ακόμα και ξύλινες σανίδες για να κρεμάσεις μικρές γλαστρούλες στους τοίχους του μπαλκονιού. Αν πάλι θέλεις λίγη ιδιωτικότητα στον εξωτερικό χώρο και δεν την έχεις, μπορείς να την αποκτήσεις με μερικά ψηλά φυτά, τα οποία θα κτίσουν ένα «φυσικό» τοίχος στο μπαλκόνι σου.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b