MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
DECO

Ιδέες διακόσμησης του κήπου σας, εμπνευσμένες από ελληνικά ξενοδοχεία

To ταξιδιωτικό site The Hotel Trotter μάς δίνει ωραίες ιδέες για το πώς να διακοσμήσουμε τον κήπο ή τη βεράντα μας εμπνευσμένες από τους εξωτερικούς χώρους των καλύτερων ελληνικών ξενοδοχείων.

Monopoli Team

Την εποχή του κορονοϊού, πολλοί είναι εκείνοι που θα προτιμήσουν να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές… στο σπίτι και όχι σε κάποιο ξενοδοχείο ενός ελληνικού νησιού!

Για όλους εσάς λοιπόν που ανήκετε στην κατηγορία αυτή, υπάρχουν μερικές πολύ ωραίες ιδέες για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας και συγκεκριμένα τον κήπο ή το μπαλκόνι σας, ώστε να νομίζετε πως βρίσκεστε σε διακοπές…

Με τη βοήθεια του site Τhe Hotel Τrotter, σας προτείνουμε κάποιες ιδέες διακόσμησης του κήπου ή του μπαλκονιού σας, εμπνευσμένες από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία της Ελλάδας, για να μην μελαγχολήσετε φέτος το καλοκαίρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCondé Nast Traveller: Η Σαντορίνη, ιδανικός προορισμός τον χειμώνα!12.09.2018

Στυλ: Vintage βεράντα

Με έμπνευση από το ξενοδοχείο AthensWas στο κέντρο της Αθήνας, δώστε μια πινελιά vintage διάθεσης στη βεράντα ή το μπαλκόνι σας. Κομψές γλάστρες με δεντράκια, κάποια ρετρό έπιπλα εξωτερικού χώρου και πολύχρωμα διακοσμητικά και μαξιλάρια θα σας βοηθήσουν να… γυρίσετε το χρόνο πίσω!

Στυλ: Ρουστίκ γωνιά μπάρμπεκιου

Αν έχετε μπάρμπεκιου στην αυλή σας, μπορείτε να τη διακοσμήσετε σε ρουστίκ στυλ, όπως το ξενοδοχείο Ow Andros, του πανέμορφου αρχοντικού αυτού νησιού. Χρειάζεστε απλά ένα ξύλινο τραπέζι και ξύλινα ακατέργαστα παγκάκια που να δίνουν μια αγροτική αύρα στην αυλή σας.

Στυλ: Ρομαντική τραπεζαρία

Δώστε μια ρομαντική διάθεση στο μπαλκόνι ή την αυλή σας, όπως το ξενοδοχείο Patriarca στη Σίφνο. Χρειάζεστε μια τραπεζαρία για αρχή, κάποια φυτά και γλάστρες, ρομαντικά φωτάκια και διακοσμητικά μπολ με φρούτα. Θυμηθείτε να είστε μινιμαλιστικοί!

Στυλ: Μοντέρνα- bohemian πίσω αυλή

Aν θέλετε να μεταμορφώσετε την πίσω αυλή σας για να μοιάζει με την μοντέρνα- bohemian αυλή του Boutique ξενοδοχείου Monsieur Didot της Αθήνας, αρκεί να προσθέσετε έθνικ πινελιές με μαξιλάρια και χαλάκια, έπιπλα από μπαμπού και ένα φωτιστικό δαπέδου… και έτοιμο!

Στυλ: Μινιμαλιστική βεράντα

Αν σας αρέσουν οι μοντέρνοι και μινιμαλιστικοί χώροι, όπως το μπαλκόνι του ξενοδοχείου Perianth στην Αθήνα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε γκρι βιομηχανικές αποχρώσεις, καθαρές και λείες γραμμές, καθώς και πλαστικά ή μεταλλικά- ατσάλινα έπιπλα.

Στυλ: Βoho- σικ αυλή

Αν είστε άνθρωποι που εκτιμούν την φιλοσοφία της πνευματικότητας, της φύσης και της οικολογίας στη διακόσμηση του σπιτιού σας, τότε θα σας άρεσε πολύ η αισθητική του Ekies Resort στην Χαλκιδική. Μπορείτε να το αντιγράψετε στο μπαλκόνι ή την αυλή σας, με διάφορα μαξιλάρια ή έναν μεγάλο άνετο καναπέ, πολύχρωμα διακοσμητικά και μαξιλάρια, μικρές γλάστρες φυτών και πολύ πράσινο, δίνοντας μια διασκεδαστική boho πλευρά στον χώρο.

Στυλ: Κυκλαδίτικη αύρα

Δημιουργήστε μια κυκλαδίτικη αύρα στο μπαλκόνι σας, εμπνευσμένη από το ξενοδοχείο Chora Kythnos Suites στο νησί της Κύθνου, προσθέτοντας μαξιλάρια και διακοσμητικά σε μπλε, άσπρο και γκρι χρώμα.

Στυλ: Καταπράσινη όαση

Αν ζηλεύετε τον καταπράσινο κήπο του Kenshō Psarou στη Μύκονο, τότε απλά μπορείτε να προσθέσετε πολλά φυτά και  δέντρα στον χώρο σας!

Στυλ: Μυκονιάτικος μινιμαλισμός

Στο ίδιο ξενοδοχείο στη Μύκονο, θα βρείτε μια βεράντα μινιμαλιστικής διακόσμησης, που μπορείτε κι εσείς να αντιγράψετε με κάποιες ξύλινες κατασκευές, μεταλλικά – ατσάλινα έπιπλα και λευκά μαξιλάρια.

Στυλ: Έθνικ- folk λεπτομέρειες

Το ξενοδοχείο Chora Kythnos Suites στην Κύθνο, χρησιμοποιεί διάφορες λεπτομέρειες και διακοσμητικά από την folk παράδοση και τα ενσωματώνει στην υπόλοιπη διακόσμηση. Για παράδειγμα, εδώ βλέπουμε μικρά στρογγυλά μαξιλάρια φτιαγμένα από ίνες ραφίας, ή από κάτω, βρίσκουμε γκλίτσες, τοποθετημένες σε βάζο, ως διακοσμητικά.

Καναπές σε μπαλκόνι

Αν διαθέτετε αρκετά μεγάλο μπαλκόνι, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν μεγάλο αναπαυτικό καναπέ σε αυτό, ώστε να χαλαρώνετε απολαμβάνοντας τη θέα του σπιτιού σας ή τον ουρανό τη νύχτα κάτω από τα αστέρια. Προτείνεται ένας καναπές σε χρώμα παστέλ, ίσως άσπρο, γκρι ή λιλά, όπως αυτός του ξενοδοχείου Four Seasons Astir Palace στην Αθήνα ή του Minos Beach Art Hotel στην Κρήτη.

Κρεμαστή κούνια

Μια κρεμαστή κούνια κάνει τον χώρο της αυλής, ακόμα πιο ανέμελο και διασκεδαστικό. Για να γίνει πιο άνετη και ζεστή, προσθέστε μεγάλα μαξιλάρια σε ουδέτερα χρώματα, όπως το Chora Kythnos Suites.

Η γωνιά του τζακούζι

Το Ow Andros τοποθέτησε το τζακούζι του σε μια κατασκευή λευκού ξύλου, με καναπέ σε αποχρώσεις του γκρι. Αν είστε από τους τυχερούς που έχουν τζακούζι στο σπίτι τους, τότε αυτό είναι μια καλή ιδέα διακόσμησης!

Δείτε περισσότερα στο https://www.thehoteltrotter.com/

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b