MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIRTUAL TOUR

Τέσσερις εικαστικοί στις οθόνες σας από την Γκαλερί Ευριπίδη

Εικονική περιήγηση στις εκθέσεις που παρουσίασαν οι Γιάννης Ευθυμίου, Στέλλα Καπεζάνου, Έλενα Κυρκιλή, Κωνσταντίνος Νίκου και κάθε μέρα η ιστορία ενός έργου από τους καλλιτέχνες της γκαλερί.

Στέλλα Καπεζάνου, «Baby One More Time»
author-image Σπύρος Κακουριώτης

Παρότι παραμένει κλειστή για το κοινό ως φυσικός χώρος, όπως και όλες οι αίθουσες τέχνης άλλωστε, η Evripides Art Gallery συνεχίζει την επαφή της με το κοινό, προσφέροντας εικονική περιήγηση σε τέσσερις εκθέσεις που διοργανώθηκαν πρόσφατα από την γκαλερί, αλλά και αποκαλύπτοντας τις συναρπαστικές ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα έργα τέχνης.

Συγκεκριμένα, μέσα από την ιστοσελίδα www.evripides-art.gr ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία, χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή του, να επισκεφθεί –ή να ξαναδεί– τις εκθέσεις Έλενα Κυρκιλή, «Surfacing The Scenes Within» , «Γιάννης Ευθυμίου ζωγραφική», Στέλλα Καπεζάνου, «Baby One More Time» και Κωνσταντίνος Νίκου, «Yearning for truth».

Κωνσταντίνος Νίκου, «Yearning for truth»

Η ιστορία ενός έργου

Παράλληλα στα social media της γκαλερί, στις σελίδες της στο Facebook και στο Instagram, οι φιλότεχνοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την ιστορία πίσω από τα έργα τέχνης που δημιούργησαν οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες που εκπροσωπεί η γκαλερί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜπιενάλε αφιερωμένη στην τέχνη της υφαντικής12.09.2018

Κάθε μέρα, ένας από τους καλλιτέχνες που εκπροσωπεί η Evripides Art Gallery, μεταφέρει στους αναγνώστες τη συναρπαστική ιστορία που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία ενός έργου τέχνης. Ήδη για τα έργα τους έχουν γράψει ο Μιχάλης Μαδένης για το «Καλοκαίρι», ο Χρήστος Παλλαντζάς για την «Ακρόπολη» και ο Βαγγέλης Ρήνας για το γλυπτό του «Τα παλιά παπούτσια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕθνική πινακοθήκη του Λονδίνου: Ψηφιακή ξενάγηση στην έκθεση “Artemisia”12.09.2018

Περισσότερα από Art & Culture
VIMA_WEB3b