MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΣΩΠΑ

Δανάη Μπάρκα: 10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για την ηθοποιό και παρουσιάστρια

Είναι ένα γλυκό κορίτσι γεμάτο θετική ενέργεια και χαμόγελο, που ομορφαίνει τις μέρες μας κάθε πρωί στην εκπομπή της «Πάμε Δανάη» στο MEGA. Ας γνωρίσουμε καλύτερα όμως την Δανάη Μπάρκα, μέσα από 10 facts.

author-image Ευθυμία Πουλάδη

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα ταλαντούχο, αυθόρμητο κορίτσι γεμάτο ενέργεια και χαρά για ζωή, που μεταδίδει στους τηλεθεατές που την παρακολουθούν από φέτος στην πρωινή της εκπομπή στη τηλεόραση, το «Πάμε Δανάη».

Ηθοποιός στο επάγγελμα, που δεν φοβάται να ρισκάρει μπαίνοντας στα παπούτσια της τηλεπαρουσιάστριας, ενώ δεν είχε καμιά εμπειρία πάνω στο αντικείμενο. Κι όμως, αποδείχθηκε παραπάνω από καλή, κάτι που φαίνεται από τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης που της στέλνουν οι θαυμαστές της εκπομπής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Λαλαλαλαλα λαλαλααα καλημέρα ♥️ —— Πάμε πάμε πάμε πάμε @pamedanai @megatvcom ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ ?? (@danai_barka) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΙωάννα Ασημακοπούλου: 10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την ηθοποιό12.09.2018

Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα αυτό το φρέσκο πρόσωπο της τηλεόρασης, μέσα από 10 facts:

1. Γεννήθηκε στο Περιστέρι και είναι μόλις 28 χρονών.

2. Είναι η μονάκριβη κόρη της γνωστής ηθοποιού, Βίκυς Σταυροπούλου.

3. Ο πατέρας της είναι ο Νώντας Μπάρκας και οι γονείς της είναι χωρισμένοι.

4. Σαν δεύτερο πατέρα της έχει τον ηθοποιό Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, με τον οποίο συγκατοικεί η μητέρα της εδώ και πολλά χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η γιορτή των «μπαμπάδων». Ούτε ξέρω τι σημαίνουν αυτές οι γιορτές αλλά χαλάλι τους. Σκέφτομαι κάποιες στιγμές ποσό «παρεξηγημένοι» είναι οι μπαμπάδες μας. Υπερισχύει η άποψη πως οι μαμάδες είναι πιο σημαντικές,σπουδαιότερες,ικανότερες. Όντως σε στιγμές,οι μαμάδες μας ξεπερνάνε τον εαυτό τους και είναι υπερφυσικά δυνατές συναισθηματικά και πρακτικά όσων αφορά στα παιδιά τους. Ωστόσο οι μπαμπάδες μας είναι εξίσου σημαντικοί. Και γενικεύοντας το θέμα θυμάμαι ποσό χαρούμενη ήμουν σαν παιδί που είχα 2 μπαμπάδες. Εμάς η οικογένεια μας ήταν-είναι πιο μεγάλη και κάπως διαφορετική απ τις περισσότερες που ήταν το κλασικό μοντελο μαμά-μπαμπάς-παιδί. Εμάς ήταν μαμά-παιδί-μπαμπάς-μπαμπάς. Υπάρχουν και αυτές οι οικογένειες οι πιο μεγάλες,οι πιο διαφορετικές από τις περισσότερες, που είναι όμως το ίδιο «οικογένεια» με τις άλλες. Οικογένεια είναι οι αγκαλιές,η στήριξη,και η αγάπη που παίρνεις. Όχι το αίμα (μόνο). Οικογένεια είναι οι άνθρωποι που μας στηρίζουν,που μας φροντίζουν και που αγαπάμε. Να μην κρίνετε άλλα «μοντέλα» οικογενειών-γιατί εμένα μικρή με ρωτούσαν πολλά πράγματα για τον τρόπο που μεγαλώνω και το χαμογελο μου τα απαντούσε όλα. Οικογένεια είναι η αγάπη. Το ίδιο σημαντικες είναι και οι μονογονεϊκές οικογένειες,το ίδιο σημαντική είναι η αγάπη απ όποιον κι αν την παίρνεις. Τότε λοιπόν,στην φωτογραφία,ήμουν ένα παιδί με 2 μπαμπάδες..όπως και τώρα. Και είμαι τρισευτυχισμένη. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και αλήθεια. Και θα είναι ευτυχισμένα. @christos_chatzipanagiotis να σε χαίρομαι! Είσαι ο καλύτερος δεύτερος μπαμπάς του πλανήτη. Μπαμπά μου,είσαι ο καλύτερος πρώτος μπαμπάς που θα μπορούσα να έχω-κι ας μην έχεις ινσταγκραμ-θα στα πω από κοντά ?♥️ Σας αγαπάω και τους δυο. Οικογένεια ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ ?? (@danai_barka) στις

5. Έχει σπουδάσει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη.

6. Ήξερε από μικρή ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και μάλιστα δεν είχε διαβάσει για να γράψει στις πανελλήνιες, ενώ είχε γράψει στους καθηγητές, ότι αν της βάλουν καλό βαθμό, θα τους καλέσει με πρόσκληση στις παραστάσεις της!

7. Έχει συμμετάσχει σε 7 θεατρικές παραστάσεις από το 2015, που είναι οι εξής: Νίκη (2017), Οι μάγισσες της Σμύρνης (2018), Μαρία Πενταγιώτισσα (2019), Λυσιστράτη (2017), Έπεσε Νέκρα (2016), Αναμείνατε στο ακουστικό σας (2015), Ουρανία (2018).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μόλις το τελείωσα. Η «Μεταμόρφωση» του Κάφκα. Το πηρα απλά φεύγοντας απ το σπιτι-το είχα να κάθεται-δεν ξέρω πως μου ήρθε αλλά για καλό μου ήρθε. Στην ουσία αυτό το βιβλίο περιγράφει μια οικογένεια. Όλα τα πρόσωπα του είναι εξαρτημένα και εσωτερικά παραμορφωμένα από το ίδιο τους το περιβάλλον,αναλύοντας την διαδικασία ψυχοσωματικής αλλοίωσης. Ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να «απελευθερωθεί» από αυτή την οικογένεια..τις ενοχές και τις ευθύνες που του έχουν φορτώσει και επειδή αδυνατεί καταλήγει να «τρώει» και να «μεταμορφώνει» τον ίδιο του τον εαυτό στην απεχθέστατη μορφή του. Με αφορμή αυτό το βιβλίο ένα έχω να πω : Μην επιτρέπεται σε κανέναν να σας μπλέξει σε λαβύρινθους που δεν είναι αναγκαίο να μπείτε και που δεν είναι δική σας ευθύνη.Τα αδιέξοδα που θα βρεθείτε και η αναπαραγωγή αυτών,θα σας κάνουν να χάσετε σοβαρές στιγμές και τον ίδιο σας τον εαυτό. Να τι κάνουν τα βιβλία. Σου ανοίγουν μια πόρτα,και σου περιγράφουν κάτι που μπορεί να ζεις,ή να έχεις βιώσει έμμεσα και βλέπεις λύσεις και τρόπους αντιμετώπισης που ίσως δεν είχες σκεφτεί. Οι άνθρωποι ΠΑΝΤΑ μπορούν να δράσουν διαφορετικά. Έχουν πάντα την δυνατότητα να σπάσουν τα δεσμά της κάθε φυλακής τους-είτε αυτό λεγεται «οικογένεια»,είτε αυτό λεγεται «ο ίδιος ο εαυτός τους». Να σκεφτόμαστε πάντα όσους αγαπάμε αληθινά,όχι όσους «πρέπει» να βοηθάμε ή «πρέπει» να αγαπάμε. Έτσι θα είμαστε ευτυχισμένοι. Δεν άντεξα,το γράψα το κατεβατό και σήμερα,συγνωμη αλλά δεν κρατήθηκα. Προσπάθησα. ??? Έχει μεγάλη δόση αλληγορίας και εκεί είναι η μαγεία. Ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει και κρατάει ο,τι έχει ανάγκη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ. Πριν μεταμορφωθείτε. ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ ?? (@danai_barka) στις

8. Η σημαντικότερη στιγμή της στο θέατρο ήρθε με την παράσταση «Ουρανία» το 2018, όπου βρισκόταν μόνη σε μια σκηνή, ερμηνεύοντας έναν αμφίθυμο μονόλογο πάνω στο όνειρο και τη ματαίωση του, πάνω στον απόλυτο έρωτα και την ολοκληρωτική μοναξιά.

9. Έχει κάνει ένα σύντομο πέρασμα, το 2001, από την κωμική σειρά «Είσαι το Ταίρι μου», όπου γνωρίσαμε την μητέρα της. Η ίδια αποκάλυψε ότι είχε το ρόλο της Στέλλας (Βίκυ Σταυροπούλου) σε μικρή ηλικία. Δεν έχει ξανά εμφανιστεί σε τηλεοπτική σειρά έκτοτε.

10. Διατηρεί σχέση με τον personal trainer Πάνο Αδαμόπουλο και τα τελευταία 8 χρόνια μένουν μαζί στα Βόρεια Προάστια, από τους πρώτους δύο μήνες της σχέσης, ενώ δηλώνει πολύ ερωτευμένη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

♥️——PanDa——♥️ —————————— εύκολα,δύσκολα,λάθη,τρέλα,ζόρια, αλλαγές,εντάσεις,χαρές,ανηφόρες, κατηφόρες όλα είναι ωραιότερα με ένα τέτοιο βλέμμα. Η ιστορία πίσω από αυτή την φωτό είναι μεγάλη και πολύ ιδιαίτερη,και σήμερα ψάχνοντας κάτι άλλο έπεσα πάνω της. Την χάζεψα λίγο και σκέφτηκα ποσό τυχερή είμαι. (Ε για να είμαι ειλικρινής σκέφτηκα ποσό τυχερός είναι κι ο Πάνος??) ——— ?? @adamosnow @adamopoulos_panos ?? #allIEverWanted #PanDa ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ ?? (@danai_barka) στις

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» προβάλλεται κάθε πρωί στις 9.40-13.00 στο MEGA.

#pamedanai #danaibarka

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b