MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Χριστούγεννα με τα παιδιά στο θέατρο: Προσκλήσεις για γιορτινές οικογενειακές βόλτες!

Και αυτές τις γιορτές το Μonopoli.gr εξασφάλισε για τους μικρούς φίλους του προσκλήσεις για τις καλύτερες παραστάσεις για όλη την οικογένεια.

author-image Γεωργία Οικονόμου

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες

“Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στον βυθό” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 

Ο Ηλίας Καρελλάς στήνει το άσπρο πανί στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος – από την Παρασκευή 20 έως τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019-για έβδομη συνεχή χρονιά, και πάνω του ζωντανεύει από τον θίασο του αγαπημένου σκιοπαίκτη μια ολοκαίνουργια γιορτινή καραγκιοζο-περιπέτεια, αυτή τη φορά υποθαλάσσια. Μια πρωτότυπη παραγωγή, γεμάτη χιούμορ, δράση και μουσική, για όλη την οικογένεια. Τον αγαπημένο ήρωα του θεάτρου σκιών συντροφεύουν στο υποθαλάσσιο ταξίδι του η Γεωργία Νταγάκη (φωνή, λύρα) και η εξαμελής μπάντα πνευστών Dirty Athens Brass Band.
Κερδίστε προσκλήσεις

“Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ”  στο θέατρο Λαμπέτη

«Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» του Καρόλου Ντίκενς επιστρέφουν σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία της Γιούλης Ηλιοπούλου. Ο φιλάργυρος Εμπενίζερ Σκρουτζ, ο θρυλικός ήρωας του Ντίκενς, είναι ένας πολύ πλούσιος, αλλά μίζερος και σκληρός άνθρωπος, δεν γνωρίζει τι σημαίνει αγάπη και γενναιοδωρία και θεωρεί τα Χριστούγεννα μια μεγάλη απάτη. Την παραμονή των Χριστουγέννων τον επισκέπτεται το φάντασμα του παλιού συνεταίρου του Τζέικομπ Μάρλευ και τον προειδοποιεί πως έχει μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξει και να δει τη ζωή του και τους ανθρώπους με άλλα μάτια…
Κερδίστε προσκλήσεις

Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδομαγέματα” στο θέατρο 104

Η Λίνα Μαγισσουλίνα κουνά μαγικά το ραβδάκι της και τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια ζωντανεύουν και χοροπηδάνε και τον κόσμο όλο χαλάνε, σε μια διαδραστική «παράσταση-παιχνίδι» γεμάτη χρώματα, μουσικές, και παραμυθένιες σκηνικές.  Γράφει και σκηνοθετεί η Σοφία Παπαδοπούλου, ενώ πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί– εμψυχωτές Λία Καράμπελα, Έλσα Λουμπαρδιά, Αντώνης Κυριακάκης και Σοφία Παπαδοπούλου.
Κερδίστε προσκλήσεις

Περισσότερα από Art & Culture
VIMA_WEB3b