MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

10 + 1 στάσεις για live… Σεπτεμβρίου

Live για όλους έχει αυτή η εποχή – της επιστροφής στην πόλη, της συνέχειας του καλοκαιριού. Συναυλίες σε μέσα και έξω σκηνές. Σε παλιά και νεώτερα στέκια…

Eros Ramazzotti
author-image Μαρία Μαρκουλή

Ο φετινός Σεπτέμβρης έχει Eros Ramazzotti και τον μεγάλο έρωτα του ελληνικού κοινού για την Florence Welch. Εχει Mario Biondi και τον θρύλο του ροκ Eric Burdon. Κόσμος πάει κι έρχεται. Ιδού μερικοί:

1. Tom Truise

Ο Com Truise είναι στο Ρομάντσο (και ο Tom Cruise στο σπίτι του, ή όπου τον καλούν οι υποχρεώσεις). Με συνθεσάιζερ, lo-fi ξεσπάσματα και συνθέσεις από το πρόσφατο Persuasion System, ο Αμερικανός μουσικός της ηλεκτρονικής σκηνής σε νταουντάουν μουσικές αποκαλύψεις.
Tετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο Ρομάντσο
Eισιτήρια από 12 ευρώ. Προπώληση

2. The Sisters of Mercy

Σκοτεινοί και διαχρονικοί γνωστοί και μη εξαιρετέοι τύποι και πλάσματα του ροκ αγαπημένα στο κοινό της πόλης-παλιοί και πιστοί φαν, νέοι «μαθητές» θα είναι εκεί. Το ραντεβού έχει κλείσει για την Παρασκευή και 13(!) στο Gazi Music Hall. Μια νύχτα νωρίτερα στο Fix Music factory της Θεσσαλονίκης.
Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στο Gazi Music Hall
Eισιτήρια από 30 €. Προπώληση

3. 20 χρόνιαΤεχνόπολη

Είκοσι χρόνια γιορτάζει η Τεχνόπολη και «ζει» εορταστικά το 1999 ξανά. Έτσι οι άνθρωποι εκεί σκέφτηκαν να κάνουν το ταξίδι στο χρόνο, ενώνοντας φωνές και αναμνήσεις σε ένα λάιβ κάτω από την φωτισμένη υψικάμινο. Στις 19 Σεπτεβρίου οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τραγουδια που κυκλοφόρησαν το 1999 δικά τους και άλλα που κάποιοι θα πουν για πρώτοι φορά. Στην Τεχνόπόλη λοιπόν « Ξανά 1999» με Κ. Βήτα, Δραμαμίνη, Στάθη Δρογώση, Μελίνα Κανά, Δημήτρη Κόψη, Κορίνα Λεγάκη, Θοδωρή Μαυρογιώργη, Γιάννη Παπαγεωργίου, Μαρία Παπαγεωργίου, Απόστολο Ρίζο, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μανώλη Φάμελλο, Katerine Duska, Nalyssa Green κ.α
Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη
Eισιτήρια 12€ προπώληση, 14€ ταμείο

4. Last Drive

Όπου και αν εμφανιστούν οι Last Drive όλα αυτά τα χρόνια, κερδίζει το ροκ, τo garage rock, το ηλεκτρικό ροκενρόλ και οι blues ρίζες που όλα αυτά τα ποτίζουν. Κερδιζει το κοινό που γεμίζει τα λάιβ τους. Αυτή τη φορά οι Last Drive κατεβαίνουν Φάληρο για παίρνουν θέση στη σκηνή, στο Ξέφωτο στο Πάρκο «Σταύρος Νιάρχος» 21/9
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο του ΚΠΙΣΝ
Είσοδος ελεύθερη

5. Florence & The Machine

Άλλοι μιλούν για ξαφνικό έρωτα, άλλοι για κρυφή σχέση, άλλοι για πάθος που σιγόκαιγε κάτω από τα αραχνοΰφαντα πέπλα της Florence και ίσως όλες τις αποχρώσεις του brexit. Τρία sold out μιλάνε από μόνα τους καθώς η Αθήνα (Ηρώδειο) και οι γειτονιές της (Γαλάτσι) ετοιμάζονται να ζήσουν στιγμές έξαψης και μυσταγωγίας.
Πέμπτη 16 και Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Γαλάτσι
Και οι τρεις συναυλίες είναι sold out.

6. Jane Birkin

Η μούσα του Ζερζ Γκενσμπούρ έρχεται να παρουσιάσει το πρόγραμμα « Gainsbourg Symphonique», με την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Ενορχηστρωτής ο Ιάπωνας συνθέτης Νομπουξιούκι Νακαζίμα, μέσα σε ένα σύμπαν Γκενσμπουρ και κομψής νοσταλγίας.
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Ηρωδειο
Εισιτήρια: VIP: 90€, Α: 65€, Β: 45€, Γ: 35€, Άνω Διάζωμα: 25 €, Μειωμένο: 17€. Προπώληση

7. Eric Burdon

Μια μεγάλη βραδιά θα είναι, με την μεγάλη φωνή του ροκ και την μεγάλη ροκ ιστορία της. Ο Eric Burdon των θρυλικών Animals, των War και με όλη την σημαντική σόλο διαδρομής του μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, έρχεται για ένα βράδυ κάτω από την Ακρόπολη, με ροκ δύναμη και αγαπημένα τραγούδια… «The House of the rising sun», «Don’t Let Be Misunderstood», «We Gotta Get out of this Place», «It’s My Life» κα. Γενιές του ροκ ενωμένες. Και ο αειθαλής και πολυπράγμων Εric Burdon επί σκηνής.
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο
Εισιτήρια: από 30€ έως 75€. Προπώληση

8. Calypso Rose

Εξωτικός αέρας φυσάει στο Ξέφωτο. Εκεί, στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Τον φέρνει μαζί της η κυρία Calypso Rose που η φήμη της σαν «βασίλισσα της calypso» μουσικής κρατάει καλά, ενώ εκείνη πλησιάζει τα 80 της χρόνια, χορεύει και τραγουδάει με την ψυχή της. Για πρώτη φορά στα μέρη μας και με την επιτυχία του «Young Man» στην τσέπη.
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ
Είσοδος ελεύθερη

9. Eros Ramazzotti

Ιταλικά, ερωτικά και έτσι όπως ξέρει εκείνος να τα λέει. Ο Eros Ramazzotti έχει καινούργιο άλμπουμ, το «Vita Ce N’è» και το συνοδεύει με περιοδεία, συναυλίες στα θέατρα του κόσμου και συναντήσεις με τους φαν του σύγχρονου Ιταλικού τραγουδιού.
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do)
Εισιτήρια: Όρθιοι 40€, καθήμενοι 50€, VIP 150€ (θέσεις κοντά στη σκηνή, ξεχωριστή είσοδος και parking, open bar). Προπώληση

10. Mario Biondi

Ο ένας Ιταλός θα φεύγει, ο άλλος θα έρχεται. Ο Mario Biondi με τα ζωηρά soul vibes και την βαθειά, «μαύρη» φωνή του αυτή την φορά, θα συναντήσει το κοινό του στο Ηρώδειο. Διεθνής σταρ ο Biondi έχει ήδη μια σημαντική πορεία που τον έχει φέρει και κοντά στο κοινό της χορευτικής μουσικής.
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο
Εισιτήρια: από 25€ έως 60€. Προπώληση

11. Άρα Μαλικιάν

Ροκ σταρ του βιολιού; Και έτσι μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τον Άρα Μαλικιάν, αλλά οι ετικετες δεν σημαίνουν πολλά πράγματα όταν «μιλάει» η μουσική. Και ο Μαλικιάν έχει το ταλέντο και την έμπνευση να δημιουργεί με το βιολί του κόσμους διαφορετικούς, με παραδόσεις, φαντασία, τόλμηκαι μια δική του «τρέλα».
Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στο Παλλάς
Εισιτήρια: από 20€ έως 60€. Προπώληση

Περισσότερα από Art & Culture
VIMA_WEB3b