MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Emecalm: Η μόνη φυσική λύση για την ναυτία, την ζάλη και τον εμετό

Θέλετε να ταξιδέψετε αλλά σκέφτεστε ότι δεν αντέξετε τη ζαλάδα στις στροφές; Μήπως είστε έγκυος και υποφέρετε από πρωινές ναυτίες; Ή ήπιατε πολύ και δεν μπορείτε να συνέλθετε από το hangover;

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Για όλες αυτές τις περιπτώσεις, αλλά και για άλλες πολλές, το emecalm είναι η μοναδική φυσική λύση, αφού αντιμετωπίζει τη ναυτία και τον εμετό, ανεξάρτητα με τα αίτια που τα προκαλούν: ταξίδι, εγκυμοσύνη, στρες, hangover, υπερφαγία, ιώσεις/γαστρεντερίτιδες, προεμμηνορροϊκό σύνδρομο, ημικρανίες, έντονος βήχας, εξάντληση ηλικιωμένων, έντονη άσκηση, εξαντλητικές δίαιτες.

Επειδή το emecalm δεν είναι φάρμακο, όπως τα αντισταμινικά ή αντιεμετικά που χρησιμοποιούνται σε σχετικές περιπτώσεις, μπορεί να χορηγείται και σε παιδιά ή στην εγκυμοσύνη.

emecalm box  bottle-s

Το emecalm είναι ένα φυσικό προϊόν που αποτελείται από γλυκόζη και φρουκτόζη σε μεγάλη περιεκτικότητα. Είναι επί της ουσίας ένα ενισχυμένο… μέλι! Δρα σε κυτταρικό επίπεδο αντιμετωπίζοντας το σύμπτωμα της ναυτίας και του εμετού. Συγχρόνως το φωσφορικό οξύ “διώχνει” το φαγητό από το στομάχι προς το δωδεκαδάχτυλο από τον πυλωρό ανακουφίζοντας άμεσα.

DSC 1550-2

Έχει τις ίδιες θερμίδες με μία καραμέλα, ευχάριστη γεύση κεράσι και δοσομετρικό καπάκι για εύκολη μεταφορά και στο ταξίδι, ενώ διατίθεται και σε φακελάκια 1 δόσης (σε συσκευασία των 10 δόσεων) για να τα έχετε πάντα στην τσάντα σας.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b