MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
04
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

  Πού συναντά η Τέχνη το Sex;

  Στο πλαίσιο της έκθεσης Athena Erotic-ART 2014 που θα γίνει στο Γήπεδο του Τaw kwon Do από τις 19 έως τις 21 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστούν έργα σημαντικών Ελλήνων και ξένων δημιουργών με θέμα το γυμνό σώμα και το σεξ.

  author-image Μάρη Τιγκαράκη

  Η απελευθέρωση της σκέψης μέσα από την τέχνη και η κατανόηση ότι ο ίδιος ο έρωτας, το κορμί και το πάθος μεταξύ δύο ανθρώπων μπορούν να εκφραστούν μέσα από καλλιτεχνικά δημιουργήματα, αποτελούν τις θεμελιώδης αρχές στις οποίες βασίζεται η φιλοσοφία και ο σχεδιασμός του Sex Art τομέα του Athena Erotic-ART 2014.

  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν εικαστικές εκθέσεις με θέμα το γυμνό σώμα και το σεξ. Καλλιτέχνες διαφόρων τεχνών και τεχνοτροπιών εκφράζουν τα συναισθήματα τους γύρω από την συνουσία και δημιουργούν εκρηκτικά έργα για τους λάτρεις της απελευθερωμένης σκέψης.

  Συμμετέχοντες Καλλιτέχνες

  Κώστας Ευαγγελάτος: Γεννημένος στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς ο Κώστας Ευαγγελάτος είναι Έλληνας εικαστικός καλλιτέχνης και ποιητής με έντονη παρουσία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παρακολούθησε μαθήματα σχεδίου σε ελεύθερα εργαστήρια στην Αθήνα, κοντά στους Γιώργο Φωκά και Γ. Βογιατζή (1976-1979) τελειώνοντας παράλληλα τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε ζωγραφική και αισθητική θεωρία της σύγχρονης τέχνης στο Μανχάταν (Νέα Υόρκη) στις τάξεις του Allen David και της Pearl Ehrlich, και στη Νέα Υόρκη τις Σωματογραφίες και τις Εννοιολογικές συνθέσεις του. Το 1981 στο Παρίσι συνδέθηκε με πρωτοποριακούς καλλιτέχνες και διανοουμένους, διαμόρφωσε την προσωπική “βιωματική” του έκφραση και θεμελίωσε τις αισθητικές του αρχές. Το 1986 ανέλαβε καλλιτεχνικός διευθυντής της γκαλερί DADA στην Αθήνα, ενώ το 1990 ίδρυσε την ομάδα σύγχρονης τέχνης ARΤ STUDIO “EST”.

  Video Art & Installation
  Για πρώτη φόρα σε διεθνές επίπεδο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης video art and installation με θέμα την σεξουαλική διάθεση και συμπεριφορά των κάτοικων της πόλης. Το Video Art Festival επιμελείται το project.

  TSIBLAKOS SM 1Grigoris Tsiplakos
  O Γρηγόρης Τσιπλάκος είναι Graphic designer και θα μας παρουσιάσει ένα τυπογραφικό Bondage Αλφάβητο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη και πρωτοποριακή δημιουργία καθώς ανάλογο concept δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ έως σήμερα.

  Symba
  Η Symba λατρεύει το γυμνό και τη ζωγραφική και τα συνδυάζει ως sexy painter με πανέμορφες κι εκπληκτικές δημιουργίες. Με μοναδική άνεση και χάρη μπορεί να προβεί στη δημιουργία των έργων της με τα λιγότερα δυνατά ρούχα ή ακόμα και ολόγυμνη είτε βρίσκεται μπροστά σε μια φωτογραφική μηχανή ή στον τηλεοπτικό φακό είτε σε χιλιάδες μάτια.

  Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί και έκθεση φωτογραφίας. Συμμετέχουν οι: Κώστας Λυκαβηττός, Κώστας Κοσμίδης, Δημήτρης Καραγεωργίου, Κίμων Καραγεωργής, Αγγελική Κασαλιά, Χρήστος Καμπριάνης, Παναγιώτης Ασσονίτης, Αλέξανδρος Βογιατζάκης,Μαρία Μαραγκουδάκη, Τάσος Βρεττός, Δέσποινα Τσιρίγου, Θεοχάρης Γεωργάτος, Γιάννης Τσιλίδης

  KEΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Athena Erotic-ART 2014

  Περισσότερα από Art & Culture
  VIMA_WEB3b