MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο! (pics)

Το περιοδικό People επέλεξε για φέτος τον πιο σέξι άντρα στον πλανήτη. Και το όνομα αυτού είναι ο διάσημος Αυστραλός Chris Hemsworth.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Με την ανάδειξή του ως πιο σέξι άντρας από το περιοδικό People μπαίνει στην ίδια λίστα με τους Bradley Cooper, Ryan Reynolds, Brad Pitt, George Clooney, Patrick Swayze, Sean Connery, Ben Affleck, Channing Tatum και τον Adam Levine. Είναι χαρακτηριστικό ότι ένας ακόμα Αυστραλός ηθοποιός, ο Mel Gibson, ήταν ο πρώτος που έλαβε αυτό το βραβείο το 1985. 

O γνωστός Αυστραλός ηθοποιός είναι 31 ετών. Έχει ξεκινήσει την υποκριτική του καριέρα εδώ και 12 χρόνια (από το 2002).  Είναι παντρεμένος με την Ισπανίδα ηθοποιό και μεγαλύτερη του κατά 7 χρόνια, την Elsa Pataky από το 2010. Μαζί έχουν αποκτήσει 3 παιδιά, την India Rose (2012) και τους δίδυμους γιους τους Tristan και Sasha (2014).

O Hemsworth το 2004 εμφανίστηκε σε μια αυστραλέζικη σαπουνόπερα και το 2006 στο Dancing with the Stars της Αυστραλίας. 
1 dancing with the stars
Ο 31χρονος έχει γίνει διάσημος κυρίως από την ερμηνεία του στον “Thor”, τον Σκανδιναβό Θεό- Εξωγήινο Υπερήρωα με το τεράστιο σφυρί στις βασισμένες σε κόμικ ταινίες της Marvel.  
1-chris-hemsworth
Έχει όμως εμφανιστεί και σε άλλες ταινίες. Στο περιοδικό People δήλωσε ότι με τον τίτλο του πιο σέξι άντρα γλίτωσε για μια βδομάδα τις δουλειές του σπιτιού και ότι μπορεί πια να πει στη γυναίκα του: “Τώρα να θυμάσαι. Αυτό πιστεύει ο κόσμος. Κι έτσι δεν χρειάζεται να πλύνω τα πιάτα ή να αλλάζω πάνες στα μωρά. Είμαι υπεράνω αυτών. Τα έχω καταφέρει”.

(Βέβαια με τα λεφτά που βγάζει ένας πρωτοκλασάτος αστέρας του Hollywood, είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως έτσι κι αλλιώς δεν έχει υπηρετικό προσωπικό για τέτοιες δουλειές.) 
1chrishemsworth

 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b