MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέες υποκλοπές γυμνών φωτογραφιών- Αυτή τη φορά και με άντρες

Παρά τις μηνύσεις που έχουν κατατεθεί από celebrities για τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών τους στο internet, οι χάκερ συνεχίζουν το έργο τους. Για τέταρτη φορά, μετά την πρώτη σειρά υποκλοπών με τις φωτογραφίες της Jennifer Lawrence, της Kim Kardashian κ.α.- προχώρησαν σε διαρροή υποκλεμμένων προσωπικών φωτογραφιών διασήμων.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αυτή τη φορά κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της γνωστής ηθοποιού Winona Ryder, η οποία δεν είναι πια σταρ πρώτης γραμμής, αλλά παραμένει γνωστό όνομα στο χώρο.  

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες στον διεθνή Τύπο υπήρξαν διαρροές φωτογραφιών και των ηθοποιών Annalynne Mccord, Nina Dobrev και Joanna Kruppa.

Η πρωτοτυπία αυτή τη φορά είναι πως κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες ενός άντρα. Αυτός είναι ο γιος του γίγαντα του κατς Hulk Hogan, ο Nick Hogan.
1hulkhoganandnickhogan

Τα θύματα των προηγούμενων υποκλοπών έχουν απειλήσει ότι θα κινηθούν νομικά ακόμα και εναντίον της google, υποστηρίζοντας ότι δεν έκανε όσα έπρεπε, για να τους προστατεύσει από τη διαρροή των προσωπικών τους φωτογραφιών. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν ιδρώνουν τα αυτιά των χάκερ. 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b