MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

7 ταινίες που περιμένουμε με ανυπομονησία μέχρι το τέλος των διακοπών

Συχνά ο Αύγουστος θεωρείται από πολλούς νεκρός μήνας για τα κινηματογραφικά, λόγω του ότι πολλοί φεύγουν για διακοπές. Όμως, κάθε άλλο παρά τέτοιος αποδεικνύεται αυτό το καλοκαίρι.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αρκετά blockbuster, άλλα που δεν απέδωσαν τόσα, όσα περιμέναμε στο Box Office και άλλα που έσκισαν, έρχονται στους Αθηναϊκούς κινηματογράφους όλο τον Αύγουστο, ως και τις αρχές Σεπτεμβρίου. Τον πρώτο λόγο έχουν οι περιπέτειες, αλλά υπάρχουν και κωμωδίες με σέξι παρουσίες, ακόμα και παιδικά, ενώ δεν λείπει κι ο διαχρονικός Woody Allen.

Ιδού μια λίστα από τις ταινίες που αναμένουμε μέσα στον Αύγουστο και στις αρχές Σεπτεμβρίου:

1) Sin City: A Dame to Kill For: Δεν την έχουμε δει. Δεν ξέρουμε πώς θα είναι. Αλλά θυμάμαι πως η προηγούμενη ταινία Sin City «έλεγε πολύ» για θερινό σινεμά, με την καταιγιστική της δράση και τον κόμικ χαρακτήρα της. Οπότε, γιατί να μην ισχύει το ίδιο και γι’ αυτήν. Υπομονή μέχρι τις 21 Αυγούστου.
1Sin-City-A-Dame-To-Kill-For

2) Σεφ: Μια κωμωδία του καλοκαιριού, “μαγειρεμένη” από τον Τζον Φαβρό, σκηνοθέτη των ταινιών “Iron Man”, με συστατικά το γέλιο, τα λαχταριστά έθνικ πιάτα και τις πικάντικες Σκάρλετ Γιοχάνσον και Σοφία Βεργκάρα. Βγαίνει στους κινηματογράφους στις 21 Αυγούστου.
1chef

3) Sex Tape: Η πικάντικη κωμωδία της Cameron Diaz δεν πήγε τόσο καλά στο αμερικανικό Box Office. Είναι ένα αίνιγμα πόσο θα δελεάσουν τα θέλγητρα της αμερικανικής κωμωδίας αλλά και της σέξι ηθοποιού το κινηματογραφικό κοινό και μάλιστα στην καρδιά των διακοπών. Θα το δούμε από τις 21 Αυγούστου. 
1-sextape

4) Lucy: Αν υπάρχει ένας σκηνοθέτης που ξέρει να κατασκευάζει δυναμικές πρωταγωνίστριες σε action movies, αυτός δεν είναι άλλος από τον Luc Besson. Η νέα του μεγάλη εμπορική επιτυχία, με πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson ονομάζεται Lucy και είναι μια γυναίκα που αποκτά υπερδυνάμεις κατά λάθος, από κάποιο φάρμακο που της δίνουν. Η ταινία θα έρθει στην Αθήνα στις 28 Αυγούστου. 
1lucy-scarlett-johansson-

5) Μαγεία στο σεληνόφως: Ένας Woody Allen για το καλοκαίρι αποτελεί κάτι σαν παράδοση για τους σινεφίλ. Ο απρόβλεπτος έρωτας μεταξύ του Colin Firth και της Emma Stone έρχεται στους κινηματογράφους στις 28 Αυγούστου. 
1 mageia sto selinofws


6) Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες 3D: O παγκοσμίου πλέον φήμης πρωταθλητής εναέριων αγώνων ταχύτητας Ντάστι πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει και να μετατραπεί σε πυροσβεστικό αεροσκάφος. Με τους νέους του συντρόφους θα ριχτούν με τα μούτρα στην πυρόσβεση μιας επικού μεγέθους πυρκαγιάς. Οπωσδήποτε επίκαιρο θέμα και γι’ αυτό το καλοκαίρι στην ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου.
1aeroplana 2

7) Guardians of the galaxy: Ένα από τα μεγάλα blockbuster που σάρωσε στο Box Office των ΗΠΑ, η νέα διαστημική περιπέτεια της Marvel θα έρθει στις 4 Σεπτεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους. 
1guardians-galaxy


Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b