MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ποια συμπρωταγωνίστρια του ήθελε απεγνωσμένα να απολύσει ο Ryan Gosling

Ο Ryan Gosling είναι από τους πιο hot ηθοποιούς στον πλανήτη. Έτσι οι ταινίες, στις οποίες ζει έναν μεγάλο έρωτα έχουν συνήθως πολύ πάθος και μεγάλη χημεία μεταξύ του ίδιου και της παρτενέρ του. Τόσο πολύ, που νομίζεις ότι είναι αληθινό.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όμως στην ταινία “Ημερολόγιο” (2004) του Nick Cassavetes, o Ryan Gosling ζούσε έναν μεγάλο κινηματογραφικό έρωτα με την Rachel McAdams. Η χημεία μεταξύ τους έβγαινε τόσο έντονη στη μεγάλη οθόνη, που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι συνέβαινε στην πραγματικότητα. 

Η σχέση τους στο πλατό ήταν πολύ κακές, όπως αποκαλύπτεται τώρα. Μάλιστα ο Ryan Gosling ζήτησε να απολυθεί η Rachel McAdams, γιατί δεν άντεχε να δουλεύει μαζί της, όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της ταινίας. Ενώ ο Gosling ενώ είχε να γυρίσει μια μεγάλη σκηνή με την McAdams πιάνει τον σκηνοθέτη και του λέει “Nick, έλα εδώ… Θα μπορούσες να την διώξεις [τη Rachel McAdams] και να φέρεις μια άλλη ηθοποιό;” Και συνέχισε: “Δεν μπορώ. Δεν μπορώ μαζί της. Απλά δεν βγάζω τίποτα από αυτό.” 

Σκηνοθέτης και παραγωγός δεν ενέδωσαν στην απαίτηση του Gosling και η ταινία ολοκληρώθηκε με αυτούς τους δύο. Το love story τους στη μεγάλη οθόνη έπεισε και συγκίνησε το κοινό, ενώ και οι δυο τους στη συνέχεια, έβγαιναν για δύο χρόνια.
1 2004-the-notebook-003

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b