MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Επιστήμονες ανακάλυψαν ποια ανδρικά χαρακτηριστικά ελκύουν τις γυναίκες!

Το “αιώνιο” ερώτημα” που βασανίζει άνδρες και γυναίκες: τι θα μας κάνει ελκυστικούς στο άλλο φύλο; Αναφορικά με την ανδρική γοητεία, επιστήμονες που μελέτησαν την συμπεριφορά γυναικών απέναντι σε άνδρες-“δείγματα”, υποστηρίζουν ότι βρήκαν τα πέντε σημεία όπου εστιάζουν συνειδητά και υποσυνείδητα οι γυναίκες, και τα οποία καθορίζουν το αν θα βρουν γοητευτικό έναν άνδρα.

Monopoli Team

Αυτά λοιπόν είναι:

1. Συμμετρία
Οι άνδρες με συμμετρικά πρόσωπα είναι πιο ελκυστικοί στις γυναίκες. Οι γυναίκες εκλαμβάνουν την συμμετρία ως σημάδι καλής υγείας και “καλών” γονιδίων.

2. Φωνή
Οι άνδρες με βαθιά φωνή έχουν “προβάδισμα” στον ανταγωνισμό. Κι αυτό γιατί μια τέτοια φωνή εντυπώνεται περισσότερο στη μνήμη μιας γυναίκας.

3. Πηγούνι
Το πλατύ πηγούνι στους άνδρες, είναι για τις γυναίκες σημάδι καλής αναπαραγωγικής υγείας, σύμφωνα με επιστήμονες της Εξέλιξης.

4. Μάτια
Όταν ο δακτύλιος που περιβάλλει την ίριδα του ματιού είναι σκούρος και ξεχωρίζει, τότε ο άνδρας έχει περισσότερες πιθανότητες να θεωρηθεί γοητευτικός, καθώς μια τέτοια εικόνα συνδέεται με τη νεότητα και την υγεία.

5. Ύψος
Οι γυναίκες αναζητούν ψηλότερους άνδρες. Έρευνα έδειξε ότι άνδρες που έχουν παιδιά, είναι ψηλότεροι από εκείνους που δεν έχουν. 

Πηγή: Business Insider

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b