MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Online δημοσκόπηση για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού- Λάβε κι εσύ μέρος!

Η (φιλανθρωπική, μη κερδοσκοπική εταιρία) εταιρία ΕΜΕΙΣ αποτελείται από γιατρούς που πολεμούν τον καρκίνο του μαστού, από γυναίκες που πέρασαν αυτή την περιπέτεια υγείας, από νέους επιστήμονες που εκπαιδεύονται στην αντιμετώπιση της νόσου, αλλά και από απλούς πολίτες, που απλά θέλουν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους. Η εταιρία αυτή η οποία στηρίζει τις οικονομικά αδύναμες γυναίκες με καρκίνο του μαστού, διεξάγει μία δημοσκοπική έρευνα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Τα συμπεράσματα που θα αντλήσει από την δημοσκόπηση αυτή είναι πολύτιμα για την καλύτερη αντιμετώπιση της αρρώστιας. Η δημοσκόπηση θα τρέξει μόνο μέσω διαδικτύου από τις 17/10 έως τις 30/11/2013. Μπορείς κι εσύ να λάβεις μέρος και να τους βοηθήσεις, απαντώντας στο ερωτηματολόγιο ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως γράφει η ίδια η οργάνωση ΕΜΕΙΣ:

“Αγαπητή φίλη,
είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί άλματα στη διαγνωστική και θεραπευτική ιατρική. Ο καρκίνος του μαστού παραμένει παγκοσμίως ένας από τους πιο συχνά διαγνωσμένους καρκίνους στις γυναίκες.
Την τελευταία 20ετία έχουν γίνει μεγάλα βήματα στον τομέα της πρόωρης διάγνωσης , γεγονός το οποίο αντικατοπτρίζεται στην μείωση του ποσοστού θανάτου από τη νόσο.
Στην ελληνική κοινωνία παρατηρείται έλλειψη γνώσης – ενημέρωσης για θέματα σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού σε υγιείς γυναίκες.
Στο πλαίσιο αυτό, το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί χρησιμοποιείται προκειμένου να μετρήσει τη γνώση των γυναικών αναφορικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, στα πλαίσια σχετικής έρευνας της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρίας-Ίαση-Στήριξη – Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. Φιλανθρωπική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που υποστηρίζει στη θεραπεία τους γυναίκες με καρκίνο του μαστού, οι οποίες δεν έχουν τη δυνατότητα ν’ ανταποκριθούν οικονομικά στα έξοδά της νόσου.
Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου αν και πολύτιμη, είναι προαιρετική. Το ερωτηματολόγιο σε κάθε περίπτωση θα παραμείνει ανώνυμο.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας και την πολύτιμη βοήθειά σας.

για την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.,
το Δ.Σ”

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b